Știința a ajuns la Baku

Știința a ajuns la Baku

Delegația Universității Craiova a început, în mod oficial, aventura europeană din această ediție a UEFA Europa League. Fiecare pas îl facem alături de tine!

Echipa noastră a decolat de pe Aeroportul Internațional Craiova cu destinația Baku în această dimineață cu o cursă charter Tarom. Băieții noștri sunt cazați în acest moment la hotelul Hilton din capitala Azerbaijanului, au servit masa de prânz și apoi au intrat în programul de odihnă. Antrenamentul oficial al echipei este programat la ora 19:00 (20:00 - ora Azerbaijanului) pe stadionul „Bayil”, pregătirea fiind deschisă și reprezentanților mass-media timp de 15 minute. 

FK Sabail - Universitatea Craiova din primul tur preliminar al UEFA Europa League se va disputa joi, 11 iulie 2019, de la ora 19:00 (20:00 - ora Azerbaijanului), pe stadionul „Bayil”. Acest joc va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 și Look Plus.

Departamentul media al clubului nostru vă va ține la curent cu toate evenimentele de la Baku. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat. 

#StiintaInEuropa

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 03 Iul 2020

20:00

Gaz Metan

Play-off Liga 1

Stadionul „Gaz Metan”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj536
2Universitatea Craiova535
3Astra Giurgiu528
4FCSB527
5FC Botoșani527
6Gaz Metan525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.