Știința are cei mai mulți reprezentanți în #EchipaEtapei13

Știința are cei mai mulți reprezentanți în #EchipaEtapei13

Revista Ligii Profesioniste de Fotbal a întocmit în cursul zilei de astăzi #EchipaEtapei a 13-a. Din ea se regăsesc antrenorul Devis Mangia și fotbaliștii Alex Mitriță, Ivan Martic, Elvir Koljic și Alex Cicâldău.

LPF a scris următoarele lucruri despre cei 5:

„Ivan Martic (Universitatea Craiova / 28 de ani / 7 jocuri) - A depus un efort fantastic pe durata meciului și a contribuit în mai multe rânduri la acţiunile ofensive iniţiate de olteni. Un fotbalist care se pliază perfect pe stilul de joc impus de Devis Mangia.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 21 de ani / 12 jocuri) - A coordonat excelent jocul craiovenilor de la centrul terenului. Cifre excelente în acest sezon: un gol, patru pase decisive şi două penalty-uri obţinute în 12 meciuri.

Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova / 23 de ani / 12 jocuri) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A marcat un gol spectaculos, al 14-lea în anul calendaristic 2018, apoi a încheiat o acţiune personală cu o pasă decisivă pentru tânărul Cicâldău, autorul celui de-al doilea gol.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 23 de ani / 7 jocuri) - Prinde pentru a patra oară echipa etapei, după o prestaţie entuziasmantă, răsplătită cu un nou gol, al șaptelea în cele șapte jocuri disputate în tricoul alb-albaştrilor.

Devis Mangia (Universitatea Craiova / 44 de ani) - Craiovenii au câştigat pe terenul unei contracandidate, după un joc încântător, desenat excelent tactic de către antrenorul Devis Mangia, care prinde astfel pentru a treia oară echipa etapei.”

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.