Știința are nevoie de tine! Fii alături de lei în meciul cu FC Botoșani!

Știința are nevoie de tine! Fii alături de lei în meciul cu FC Botoșani!

Susține Știința indiferent de circumstanțe și haide să continuăm ascensiunea spre vârful clasamentului din Liga I Betano! Vino, duminică, în tribunele stadionului „Municipal” din Drobeta Turnu Severin la partida cu FC Botoșani!

În drumul nostru spre glorie avem nevoie de toată susținerea ta și tocmai de aceea trebuie să vii lângă Știința pentru a continua împreună #BataliaPentruPodium. #SustineStiinta meci de meci și câștigă campionatul suporterilor!  

Partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani este programată duminică, 13 august 2017, de la ora 17:30, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

Biletele se găsesc începând de mâine, pănă sâmbătă, la magazinul mobil din Craiova, situat în piața „Mihai Viteazul”. Duminică se vor putea achiziționa bilete și de la Sala Polivalentă din Craiova (începând cu ora 10:00). De asemenea, biletele sunt disponibile și în orice magazin Germanos, Vodafone, Orange, dar și orice stație OMV din țară. Suporterii Științei pot achiziționa bilete și on-line accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-drobeta-turnu-severin-stadionul-municipal-985054/performance.html

Pentru suporterii Științei din Drobeta Turnu Severin: biletele vor fi disponibile incepând de sâmbătă, 12 august, și la casele de bilete ale Stadionului „Municipal”.

Programul de funcționare al magazinului mobil, situat în piața „Mihai Viteazul” din Craiova, este de luni până sâmbătă, între orele 10:00 -19:00. La casele de bilete de la Severin, tichetele de acces la meci vor fi la vânzare sâmbătă între orele 12:00 – 18:00 și duminică începând cu ora 12:00 și până la începutul meciului.

IMPORTANT! Suporterii care și-au achiziționat abonament pentru sezonul 2017 – 2018 beneficiază de intrare gratuită pe bază de invitație. Pentru ridicarea invitației, abonații sunt rugați să se prezinte la magazinul mobil.

Suporterii Științei care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul 2017 – 2018 și nu au posibilitatea de a ridica invitația din Craiova trebuie să trimită până vineri, 11 august, pe adresa de e-mail ticketing@csuc.ro următoarele detalii: copie act de identitate și copie abonament. Ulterior, invitația va fi expediată acasă la dumneavoastră fără nici un cost suplimentar.

Preţul biletelor pentru meciul Universitatea Craiova – FC Botoșani:

  Peluza:    10 RON

Tribuna 2: 20 RON

Tribuna 1: 25 RON

Tribuna 0: 70 RON

Vă mulțumim pentru susținere și fidelitate! #CampioniLaSuporteri

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 01 Iul 2019

00:00

Ferencvárosi TC

Amical

Stadionul -

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu1027
6Sepsi Sf. Gheorghe1020

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.