Stiinta face spectacol și scor în amicalul cu Reșița

Stiinta face spectacol și scor în amicalul cu Reșița

Alb-albaștrii nu lasă loc de surprize și se impun categoric, cu 4-0, în amicalul de la Severin. Mai importanta decat victoria este revenirea lui Nicusor Bancu pe teren, dupa patru luni de absenta.

Universitatea Craiova – Metalul Reșița    4-0

Au marcat: Băluță 35, Herghelegiu 42, 52, Cîrstea 65

Stadion: Municipal (Severin), spectatori: 200

Formații de start

Universitatea: Straton (82 Popescu) – Achim (46 Avrămia), Dumitraș, Kay, Briceag – Băluță (63 Curelea), Mateiu (82 Bancu), Brandan (46 Madson), Tîrnăcop (24 Sin) – Herghelegiu, Bawab (46 Cîrstea) . Rezerve: Popescu, Avrămia, Izvoranu, Cîrstea, Sin, Curelea, Madson, Bancu. Antrenori: Sorin Cârțu, Emil Săndoi

Metalul: Ciucă – Crețu, Dandea (46 I.Popescu), Hlinca, O. Vasile (27 Robert) – A. Ionescu (46 Feher), Enescu (46 Bărbulescu)– Szijj (74 Coviț), C. Ionescu (74 Vlaicu), Manole – Buhăescu. Rezerve: Zimmermann, Robert, Tătaru, Bărbulescu, Vlaicu, Coviț, I. Popescu, Feher. Antrenor: Daniel Oprița

 

Munca asiduă din stagiul montan de la Băile Herculane s-a observat în amicalul de la Severin, cu Reșița. Echipa Craiovei a dominat de la un capăt la altul disputa cu echipa clasată pe locul 2 în Liga secundă, câștigând, cu 4-0, jocul. După mai multe ocazii irosite de Tîrnăcop și Dumitraș, ultimul în două rânduri, Băluță deschide scorul în minutul 35, cu un șut din interiorul careului, deviat de un fundaș advers. Bawab dă recital, driblând întreaga apărare și pasându-i altruist lui Herghelegiu, care îndeplinește o formalitate, punând latul pentru 2-0.

Repriza secundă începe așa cum se încheie prima, cu un gol al lui Herghelegiu. Cu 25 de minute înainte de final, Cîrstea scapă pe contra-atac, singur cu portarul și-l execută pentru 4-0. În jocul de astăzi Nicușor Bancu și Costin Curelea revin în alb- albastrul Științei, intrând pe parcusul reprizei secunde.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.