Știința merge în semifinale după victoria senzațională în fața rivalei tradiționale!

Știința merge în semifinale după victoria senzațională în fața rivalei tradiționale!

Universitatea Craiova a învins rivala de-o viață, Dinamo București și s-a calificat, pentru al doilea an consecutiv, în semifinalele Cupei României. Nicușor Bancu a înscris unicul gol al meciului, moment în care #VulcanulDePeOblemenco a erupt. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără voi, al 12-lea jucător. Vă mulțumim!

Competiție: Cupa României (sferturi de finală)

Data: 06.03.2018

Ora: 17:00

Stadion: „Ion Oblemenco”, Craiova

Universitatea Craiova: Mitrovic - Popa, Kelic, Ferreira - Martic, Mateiu, Zlatinski, Bancu - Gustavo, Băluță, Mitriță. Rezerve: Calancea, Briceag, Screciu, Bic, Burlacu, Dimitrov, Bărbuț. Antrenor: Devis Mangia

Dinamo București: Penedo - Hanca, Katsikas, Marici, V. Olteanu - Mahlangu, Monroy, Nistor- Torje, Pesici, Salomao. Rezerve: Muțiu, Romera, Dudea, Nica, Palici, D. Popa, R. Moldoveanu. Antrenor: Florin Bratu

Meciul a început mult mai devreme prin atmosfera senzațională realizată de cei peste 26.000 de suporteri prezenți în #VulcanulDePeOblemenco. Peluza Nord Craiova a desfășurat o nouă coregrafie unică 3D: din mijlocul galeriei a fost ridicată o pânză pe care era desenată o corabie ce naviga în valurile alb-albastre spre trofeul Cupei României, ridicat de asemenea în înaltul peluzei.

Prima repriză a aparținut în totalitate băieților lui Devis Mangia, care au atacat în permanență din prima secundă. Mitriță a fost unul dintre cei mai periculoși alb-albaștri din prima parte, punându-l la grea încercare pe goalkeeperul Penedo. A executat periculos o lovitură liberă de la 35 de metri, care a zguduit bara porții dinamoviste. La ultima fază a primei părți, același Mitriță putea să aducă publicul oltean în al nouălea cer, însă, intervenția la limită a lui Penedo a făcut ca tabela să rămână neschimbată. 0 – 0 la pauză.

Băieții noștri au ieșit la fel de motivați de la cabine și au început să exercite o presiune din ce în ce mai mare la poarta lui Penedo. Nicușor Bancu l-a depășit elegant pe goalkeeperul lui Dinamo și a marcat în poarta goală. Vulcannul erupe, Știința are 1 – 0 pe tabelă! Atmosfera de pe „Oblemenco” i-au împins pe „leii” din Bănie spre o victorie uriașă care ne duce în semifinalele Cupei României.

Notă a clubului – deși suntem în timpul săptămânii, suntem siguri că va fi o noapte albă în Bănie!

Clubul Universitatea Craiova mulțumește tuturor suporterilor care au fost alături de alb-albaștri în această seară, atât din tribunele stadionului „Ion Oblemenco”, cât și din fața micilor ecrane. A fost victoria ta!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.