Știința merge mai departe en fanfare în Cupa României

Știința merge mai departe en fanfare în Cupa României

Cu Martic, Bancu, Gustavo și Băluță menajați, Mangia îl trimite pe Roman titular, în partida cu Sepsi din Cupa României. Vârful Științei se mișcă foarte bine 70 de minute, până să fie schimbat de Băluță. În minutul 27, îi oferă lui Mitriță o pasă de gol. 

După pasa în adâncime a lui Roman, Mitriță preia într-o liniște deplină, îi strecoară mingea printre picioare primului adversar, îi luxează coloana următorului și îl trimite la plimbare pe portar, ca să marcheze finalmente unul dintre golurile sezonului. Și era 1-0 pentru Universitatea.

În repriza secundă, Știința controlează jocul și același Mitriță trece pe lângă majorarea scorului în doua rânduri, când mângâie bara dintr-un corner scurt, după care o lovește în plin, dintr-o poziție central-stânga.

Mitriță e înlocuit de Gustavo în minutul 79 și până și până și spectatorii gazdelor își scot mâinile din buzunare ca să aplaude prestația briliantului made in Oltenia.

În minutul 88, Alex Băluță scapă pe un contraatac ucigător și majorează calm diferența, plasând mingea pe colțul lung. Craiova merge mai departe spre optimi fără emoții, dar duminică avem treabă. Pentru că duminică batem FCSB!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 27 Aug 2018

21:00

FC Voluntari

Liga 1 Betano

Stadionul „Anghel Iordănescu”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj511
2FCSB510
3Viitorul57
4Concordia57
5FC Hermannstadt57
6Astra Giurgiu57
7Sepsi Sf. Gheorghe57
8FC Dinamo57
9Gaz Metan57
10FC Botoșani56
11Dunărea Călărași56
12Universitatea Craiova55
13Poli Iași55
14FC Voluntari51

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.