Știința prinde viteză în cursa din Liga 1 Betano cu Ford Plusauto

Știința prinde viteză în cursa din Liga 1 Betano cu Ford Plusauto

Universitatea Craiova & Ford Plusauto, parteneriat pentru performanță. Cum putea fi marcat mai bine acest eveniment? Evident, printr-un drive-test la showroom-ul Plusauto din Craiova.

Imediat după antrenamentul de ieri, antrenorul Devis Mangia și câțiva dintre componenții lotului alb-albastru au fost invitați la Ford Plusauto pentru a testa noile modele din showroom.

Despre Ford Plusauto:

Plusauto a fost înfiinţată în 1992 având ca principală activitate montarea alarmelor auto. În 1999 Plusauto devine dealer Ford pentru Craiova, însă, showroom-ul avea posibilitatea expunerii a doar 3 autoturisme şi exista un număr de 2 angajaţi.

În prezent Plusauto  numără peste 80 de angajaţi care sunt gata să ofere cele mai înalte standarde Ford.

In anul 2005 se inaugureaza primul complex la standarde Ford in Craiova. Pe o suprafata de 4000 mp din care 394 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului si 650 mp alocaţi service-ului, isi desfasoara activitatea 45 de persoane care asigura toate serviciile auto: vanzari, service cu departament de mecanica, tinichigerie-vopsitorie, relatii clienti, asigurari, etc.

11 decembrie 2007. Plusauto inaugurează o investiţie în valoare de 1.200.000 euro într-un complex Ford în Slatina.

Amplasamentul are o suprafaţă totală de 10.000 mp, din care 364 mp reprezintă suprafaţa construită a showroom-ului, 396 mp sunt alocaţi service-ului, iar 600 mp sunt destinaţi spaţiilor de parcare.

Investiţia în acest nou complex Ford (showroom şi service) a presupus construirea unor facilităţi care răspund celor mai înalte exigenţe cu care producatorul de automobile şi-a obişnuit clienţii.

Showroom-ul gazduieste un număr de 7 automobile, iar service-ul dispune de un departament de diagnoză mecanică şi electrică si de un departament de tinichigerie-vopsitorie care operează cu materiale ecologice.

Asistenţa acordată clienţilor este asigurată de 15 de angajaţi in prezent.

Website: http://www.plusauto.ro

Facebook: https://www.facebook.com/fordcraiova/

Instagram: https://www.instagram.com/ford_plusauto/

#FordPlusauto

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.