Știința și Comdata România, parteneriat pentru performanță

Știința și Comdata România, parteneriat pentru performanță

Universitatea Craiova, parteneriat cu una dintre cele mai mari companii multinaționale, lider de piață în sectorul BPO, Comdata Romania.

Comdata România a devenit în mod oficial partenerul Universității Craiova. Suntem mândri și onorați ca urmare a realizării acestei colaborări: bine ai venit în familia Științei, Comdata România!

Comdata Group Romania este o companie multinationala care asigura solutii de outsourcing in domeniul BPO/CRM inca din 2006. Prin eficientizarea solutiilor oferite catre client, inovatie si dedicatie am crescut impreuna cu oamenii nostri timp de 11 ani, fiind prezenti la nivel national in Bucuresti, Craiova, Constanta, Pitesti, Galati, Buzau si Braila. Prin centrele de suport in care ne desfasuram activitatea asiguram peste 3500 de locuri de munca, cifra in crestere constanta. In prezent acoperim o gama larga de servicii pentru clientii cu care lucram in parteneriat, atat in Romania cat si la nivel European: customer care, contact center, help desk, telesales, servicii non-voice, recuperare de creante, suport tehnic.

Suntem mandri sa ne implicam in comunitaatea din care facem parte prin proiectele noastre de CSR, sa aplicam standard de calitate pe care le-am preluat de-a lungul timpului prin dezvoltarea sub umbrella grupului Carlyle si tutela comaniei mama, Comdata Group, companie care deserveste peste 550 de clienti in 16 tari.

Misiunea noastra este de a ne ajuta clientii sa devina mai competitivi, facandu-le afacerile mai adaptabile, inovatoare si eficiente la nivel global.

Comdata Group combina pasiunea pentru satisfactia clientilor, tehnologia bazata pe inovatie, industria verticala si expertiza proceselor de afaceri datorita prezentei globale si livrarii locale prin intermediul unei echipe colaborative.

Garantam o prezenta directa, internationala pentru a servi cel mai bine clientilor nostri directi cu ajutorul tehnologiei de ultima ora, regiuni si industrii. Maximizam valoarea experientei clientilor, precum si a angajatilor si investitorilor nostri, valorificand integritatea si standardele de inalta calitate.

Website: http://www.comdataromania.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/comdataromania/

#ComdataRomania

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 19 Iul 2020

21:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Municipal”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova741
2CFR Cluj637
3Astra Giurgiu730
4FC Botoșani729
5FCSB728
6Gaz Metan625

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.