Știința va fi alături de elevi la deschiderea noului an școlar

Știința va fi alături de elevi la deschiderea noului an școlar

Elevi, atenție! Vi se pregătește ceva. Știința va fi alături de voi cu ocazia deschiderii noului an școlar. O parte dintre fotbaliștii Universității Craiova vor fi la dispoziția voastră luni, 10 septembrie. Ei vor împărți orare, vă vor oferi autografe și vor face selfieuri cu fiecare dintre voi.

Când? Unde? Cum? Luni, 10 septembrie, începând cu ora 08:30, băieții noștri vor veni, pe rând, la Colegiul Național „Frații Buzești”, Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu”, Colegiul Național „Carol I” și Colegiul Național „Elena Cuza”. Fii pe fază, așteaptă-i pe alb-albaștri și ei vor fi alături de tine chiar din prima zi de școală.

Mâine, la finalul zilei, poți fi vedetă pe conturile noastre oficiale de Facebook și Instagram dacă ne arăți fotografiile realizate de tine cu idolii Băniei sau cu orarele primite. Ne vedem la școală.

Vrei să treci mai ușor peste începutul noului an școlar? Ia-ți de la magazinul mobil sau de pe www.SHOP.UCV1948.ro noile rechizite școlare în alb și albastru și ai pornit cu un avantaj considerabil față de restul colegilor de clasă.

De la penare la pixuri, produsele alb-albastre nu trebuie să lipsească de pe banca unui elev ce iubește Universitatea Craiova. Așa că, dacă și tu ai sufletul alb-albastru, nu mai aștepta: fă-ți pregătirile pentru începutul unui nou an școlar presărat cu succese.

Programul magazinului mobil este zilnic, în intervalul orar 10:00 - 19:00.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 18 Iul 2019

19:00

FC Sabail

UEFA Europa League

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Look Plus

Clasamentul

# Echipa M P
1Universitatea Craiova00
2FCSB00
3CFR Cluj00
4Astra Giurgiu00
5Sepsi Sf. Gheorghe00
6FC Botoșani00
7Viitorul00
8Poli Iași00
9Gaz Metan00
10FC Hermannstadt00
11FC Dinamo00
12Academica Clinceni00
13FC Voluntari00
14Chindia00

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.