Tiago Ferreira: ”Bine te-am găsit, Universitatea Craiova!”

Tiago Ferreira: ”Bine te-am găsit, Universitatea Craiova!”

Noul transfer al Științei este vicecampion mondial, cu 84 de partide jucate pentru Naționalele de juniori și tineret ale țării sale, multe din calitate de căpitan. Poate să joace fundaș central, fundaș stânga, dar și mijlocaș la închidere.

Fost copil minune al fotbalului portughez, Tiago Ferreira tocmai a împlinit 24 de ani și vrea să demonstreze în România că poate fi cel mai bun și la nivel de seniori. E un caracter puternic, un profesionist desăvârșit, iubește fotbalul și pe aceia care iubesc fotbalul la fel ca el. De aceea, suntem convinși că între el și cei mai înfocați suporteri din țară se va crea o legătură specială și că va deveni rapid un nou idol al tribunelor.

Înainte să semneze cu Craiova, noul nostru Puyol a declarat, special pentru voi: ”Am văzut imagini cu câteva meciuri ale Universității, iar ochii mi-au zburat fără să vreau, de pe teren, în tribune. M-au fascinat fanii Craiovei și abia aștept să ne cunoaștem. Sunt genul de fotbalist care dă totul pentru ca aceștia să fie fericiți, așa că sper să fiu cât mai repede adoptat în familia alb-albastră, atât de suporteri cât și de noii colegi. Bine te-am găsit, Universitatea Craiova!”.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.