Tot ce trebuie să știi despre organizarea #FINALEI!

Tot ce trebuie să știi despre organizarea #FINALEI!

Ne despart două zile până la #FINALA Cupei României cu AFC Hermannstadt. Din dorința ca voi să aveți parte de cele mai bune condiții atât pe parcursul deplasării spre Arenă, cât și în timpul desfășurării evenimentului, vă informăm cu privire la următoarele date organizatorice:

1) Sectorul destinat exclusiv suporterilor Universității Craiova este Peluza Nord a a Arenei Naționale. Accesul în acest sector se face dinspre Strada Pierre de Coubertin, la porțile „H” și „G”. Puteți achiziționa #BILETE în Peluza Nord inclusiv duminică, în ziua meciului, în intervalul orar 12:00 – 21:00, de la casele situate pe Strada Pierre de Coubertin. Tot la casele de la Pierre de Coubertin veți putea preschimba și voucherele. De asemenea, voucherele pot fi în continuare preschimbate la Sala Polivalentă, zilnic, în intervalul orar 12:00 - 20:00.

2) Microbuzele și autocarele suporterilor care fac deplasarea de la Craiova, vor fi parcate pe Str. Vatra Luminoasă, între intersecția cu Strada Pierre de Coubertin și intersecția cu Strada Tony Bulandra; acest spațiu va fi organizat exclusiv ca parcare specială, pe ambele sensuri de circulație, prin grija FRF, împreună cu forțele de ordine și autoritățile locale.

3) Suporterii care fac deplasarea cu trenul vor fi preluați și însoțiți spre stadion de către forțele de ordine de la Gara Obor, pe un traseu prestabilit, atât la venire, cât și după meci. Puteți achiziționa #BILETE la tren inclusiv duminică, la gara Craiova. Ne dorim să existe un comportament civilizat pe tot drumul. Toate detaliile despre deplasarea cu trenul sunt aici: https://bit.ly/2KPfeDW

4) Porțile Arenei Naționale vor fi deschise începând cu ora 15:00. Biletul de acces în stadion este valabil pentru ambele finale și permite intrarea în arenă doar o singură dată.

5) Magazinul mobil se află în expediție în Oltenia cu #BILETE în Peluza Științei și materiale promoționale alb-albastre. Toate detaliile sunt aici: https://bit.ly/2KLQjRx

6) Unde este situată Arena Națională? Cum pot ajunge la Arena Națională? Aveți aici toate detaliile: https://bit.ly/2ILIQ8E

7) Minorii sub 14 ani au acces în Arena Națională doar însoțiți de o persoană adultă.

REGULI DE CONDUITĂ LA #FINALA Cupei:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, completată cu Legea nr. 10/2012, ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, ale Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, organizatorul de jocuri sportive stabilește regulile de conduită în stadion și poartă întreaga răspundere pentru respectarea lor.

Spectatorii care vor asista la meciuri de fotbal în Arena Națională sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația românească și cu regulile enunțate în acest text. Încălcarea acestora poate duce la expulzarea contravenientului din interiorul Arenei Naționale, poate declanșa punerea în aplicare a interdicției de acces în arenele sportive din România și poate atrage - după caz - răspunderea civilă, disciplinară, contravențională sau penală.

Obligațiile spectatorilor:

- Să respecte cu strictețe măsurile stabilite de organizatori și de forțele de ordine.

- Să prezinte, la intrarea în arenă, documentele de acces și – după caz – actele de identitate; la solicitarea forțelor de ordine/stewarzilor, sunt obligați să prezinte materialele de publicitate vizuală aflate asupra lor.

- Să nu cumpere bilete în scop de revânzare și să nu le vândă la suprapreţ.

- Să nu introducă în incinta Arenei Naționale niciun fel de inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afișe sau alte suporturi care conțin texte, litere, simboluri, sloganuri, imagini ori texte; sunt permise doar steagurile cu insemnele echipelor participante arborate pe suport din material plastic;

- Să nu introducă și să nu afișeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.

- Să se supună controlului corporal sumar și al bagajelor; refuzul de a fi controlat atrage după sine interdicția de a intra în Arena Națională la meciul respectiv.

- Să nu pătrundă în incinta Arenei Naționale sub influenţa drogurilor şi a substanţelor psihotrope, în stare vădită de beție, să nu introducă și să nu consume în stadion băuturi alcoolice;

- Să ocupe locul înscris pe bilet.

- Să nu fumeze în spațiul tribunelor; interdicția este valabilă și pentru persoanele care folosesc țigara electronică. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate de pe terasamentul exterior al Tribunei Est și al Peluzelor Nord și Sud, în zonele turnichetelor.

- Să nu escaladeze parapetul din beton care delimitează suprafața de joc, gardurile interioare de separare a sectoarelor și să nu se cațere pe balustrada care delimitează spațiul de joc de tribună.

- Să nu arunce asupra spectatorilor, oficialilor, jucătorilor, forţelor de ordine sau în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc.

- Să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să nu profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum și alte amenințări cu acte de violență împotriva celorlalți spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora; să nu scandeze refrene injurioase sau defăimătoare.

- Să nu amenințe cu acte de violență forțele de ordine.

- Să nu deţină artificii, pocnitori sau alte materiale pirotehnice care emit foc, fum sau gaz.

- Să nu introducă nici un fel de recipient pentru lichide, confecţionat din material plastic, sticlă sau similare (sticle, cutii, pet-uri, spray-uri, parfumuri etc).

- Să nu provoace și să nu participe la scandal sau la acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice, să nu scandeze injurii, expresii jignitoare ori vulgare la adresa celorlalți spectatori, a oficialilor sau a jucătorilor.

- Să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste.

- Să nu folosească dispozitive cu LASER.

- Să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii cu intenția de a împiedica identificarea.

- Să nu scrie, să nu deseneze pe pereţii sau pe gardurile stadionului, să nu dezlipească, să nu distrugă reclamele, anunţurile sau afişele expuse, să nu deterioreze, să nu ridice sau să nu mute semnele sau indicatoare amplasate de organizator.

- Să nu distrugă ori să nu degradeze scaunele, balustradele sau alte elemente de mobilier.

- Să nu aibă asupra lor obiecte care ar putea fi aruncate în terenul de joc (briceaguri, bile etc.) și nici obiecte de dimensiuni considerabile care ar putea fi folosite ca arme (umbrele, suporturi pentru steaguri confecționate din orice alt material exceptând plasticul, căști moto, huse pentru aparatura electronică etc.)

- Să nu distrugă, să nu degradeze scaunele sau alte elemente de mobilier.

- Să nu staționeze pe scări, pe căile de acces sau în dreptul căilor de evacuare.

- Să părăsească imediat stadionul în cazul măsurii de evacuare impusă de forţele de ordine.

În plus față de cele menționate anterior, sunt interzise în Arena Națională următoarele:

- tricouri sau alte elemente de vestimentație inscripționate cu litere, cuvinte, texte, simboluri sau imagini care – în opinia organizatorului - au conținut obscen, discriminatoriu sau provocator, care incită la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență, ori ale căror subînțelesuri duc spre aceleași fapte interzise și înscrise în textul de mai sus.

- arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene.

- dipozitive de șocuri electrice.

- orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanțe incendiare.

- cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească.

- aparate foto profesionale și camere de filmat profesionale.

- umbrele.

- animale de companie.

- vuvuzela.

- tobe cu ambele fețe închise; sunt permise numai tobele cu o singură față. Portavocile conectate la orice sursă de alimentare cu energie electrică sau care sunt dotate cu amplificatoare WI-FI sunt interzise.

Stațiile de amplificare sunt interzise.

Întrucât arterele din jurul Arenei Naționale vor fi supuse unor măsuri de restricționare a traficului rutier aprobate de Primăria Generală a Municipiului București, Federația Română de Fotbal face un apel către deținătorii de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor și pentru a facilita astfel fluidizarea accesului în stadion, în zona turnichetelor.

Vă așteptăm la #FINALA!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.