Universitatea a lansat echipamentul pentru sezonul 2014-2015

Universitatea a lansat echipamentul pentru sezonul 2014-2015

Jucătorii Craiovei au prezentat astăzi noul echipament în care vor evolua în liga întâi.

În această după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate în templul fotbalului craiovean, s-a oficializat parteneriatul cu firma de echipament sportiv Joma.

În prima parte a conferinţei patru jucători ai Universităţii au prezentat echipamentul de joc pentru sezonul 2014-2015: Bojan Brac – portar, golgheterul Costin Curelea – al treilea rând de echipament, internaţionalul Bogdan Vătăjelu – echipamentul de deplasare, iar căpitanul Mihăiţă Pleşan – echipamentul pe care Universitatea îl va purta în meciurile de pe teren propriu.

Despre echipamentul Joma, antrenorul principal Jerry Gane a spus: „Este un moment deosebit. Sper să avem succes şi să fie un echipament făcut pentru învingători“.

Toate produsele prezentate astăzi, atât echipamentele de joc, cât şi cele de prezentare, vor fi disponibile la magazinul oficial al clubului, începând de luni.

Firma Joma Sport a fost înfiinţată în anul 1965. Echipe cu prezenţe constante în campionatele puternice ale lumii, în Europa League ori Champions League promovează cu succes imaginea Joma. Valencia, Fiorentina ori Standard Liege sunt doar câteva dintre formaţiile de top care au parteneriat cu producătorul spaniol de echipament sportiv. De asemnea, Joma este prezentă şi la Cupa Mondială din Brazilia, fiind partener tehnic al naţionalei statului Honduras.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.