Victoria unui stadion întreg, victoria unei echipe adevărate

Victoria unui stadion întreg, victoria unei echipe adevărate

Cu goluri marcate de ambele vârfuri trimise în teren de Mangia, Universitatea învinge campioana CFR și reduce ecartul față de ardeleni la 5 puncte.

Data: 10.02.2019

Ora: 21:00

Stadion: „Ion Oblemenco”

Competiție: Liga 1 Betano (Etapa a 23-a)

Goluri: Andrei Cristea (min. 14) & Elvir Koljic (min. 78)

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Tiago, Kelic, Bancu - Mateiu, Cicâldău – Meza Colli (Bărbuț, min. 61), Cristea (Rocha, min. 74), Mihăilă (Fedele, min. 83) - Koljic. Rezerve: Popescu, Donkor, Dimitrov, Briceag, Fedele, Rocha, Bărbuț
Antrenor: Devis Mangia

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Nascimento, Lang, Camora - A. Ioniță, Culio, Djokovici - A. Păun, Omrani, C. Deac. Rezerve: Fernandez, A. Mureșan, Peteleu, Hoban, Petrilă, Costache, G. Ganea
Antrenor: Antonio Conceicao

Peste 25.000 de suporteri au luat cu asalt #VulcanulDePeOblemenco în primul joc al Științei pe teren propriu din acest an. Proaspăt transferat la New York City FC, „piticul atomic” Mitriță a dat lovitura de start a jocului cu CFR Cluj și i-a predat banderola de căpitan lui Nicușor Bancu.

Nu bătuse încă sfertul de ceas când Andrei Cristea își face o introducere de gală în fața celor mai frumoși suporteri pe care i-a avut în carieră: 1-0 în minutul 14, după o acțiune excelentă în bandă a argintului viu de astăzi, Mihăilă. CFR-ul împinge jocul în jumătatea noastră și domină restul primei reprize, dar Pigliacelli și cei doi fundași centrali sunt fără greșeală.

După pauză, Știința revine pe teren cu energia a 30.000 de oameni în vene. Mihăilă face o acțiune în stilul lui Bale și trece pe lângă majorarea diferenței în debutul reprizei. 20 de minute mai târziu, Koljic risipește emoțiile cu o boltă de efect, executată din aer: 2-0 și vuietul de pe Oblemenco răsuna în toată Oltenia.

#AsaELaCraiova

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.