Victorie cu marcatori în premieră, în Cupă

Victorie cu marcatori în premieră, în Cupă

Universitatea Craiova își respectă statutul de deținătoare a trofeului și învinge liderul din Liga II: 2-0 cu Snagov, în șaisprezecimile Cupei României. Gardoș și Markovic au marcat primele lor goluri cu leul pe piept.

Devis Mangia a revenit la sistemul cu 4 fundași și a început în formula Popescu – Donkor, Gardoș, Tiago, Bancu – Cicâldău, Fedele – Bărbuț, Mitriță, Burlacu – Rocha.

Echipă gazdă astăzi, Snagovul a dat o replică lăudabilă Științei și a ratat marea ocazie a primei reprize: Bărbulescu ratează cu puțin ținta, rămas singur cu Popescu.

Divizionara B se apără bine și Universitatea are o singură o ocazie până la deschiderea scorului, la o lovitură de cap a lui Burlacu.

Golul vine dintr-o centrare a lui Cicâldău în minutul 34. Acesta îl găsește liber în careu pe Gardoș, care îndeplinește o formalitate, cu capul.

Se intră cu 1-0 la cabine.

În minutul 53, Laurențiu Popescu intervine excelent la o fază unu la unu cu Hristei, după o pasa filtrantă impecabilă a lui Ștefan Vlădoiu.

Două minute mai târziu, Mitriță pasează cu călcâiul, Bancu șutează în forță din unghi, dar Marinescu respinge de sub bară.

La câteva secunde după ce intrase în locul lui Burlacu în minutul 60, Markovic primește o altă centrare perfectă din partea lui Cicâldău, dar capul lui trece puțin peste.

A fost faza care ne-a condus către momentul ce poate deveni istoric din minutul 74: Jovan Markovic înscrie primul său gol pentru echipa mare a Universității, după o pasă a lui Mitriță și o atingere de vârf adevărat.

Până la final Știința nu mai forțează și nu se mai petrec evenimente notabile. Urmează un meci foarte important la Cluj, cu campioana CFR.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.