Victorie cum ne place, victorie cu palpitații oltenești

Victorie cum ne place, victorie cu palpitații oltenești

Știința învinge cu emoții colosale pe Chiajna, gol Martic în prelungiri, și urcă pe gard cei 2000 de suporteri veniți să răgușească la margine de București și să plângă, unii, la final, de bucurie.

Atmosferă superbă la Chiajna, unde trei sferturi dintre spectatorii prezenți au sărit în picioare la golul din minutul 32 al lui Băluță. Căpitanul nostru a pus latul din fața porții la capătul unei faze șnur construită pe axa Mateiu-Briceag. Restul primei reprize a fost la discreția alb-albaștrilor, în teren și mai ales în tribune, unde noile cântece de peluză de la „Nord" au fost rapid adoptate de suporterii veniți din București.

Știința se retrage disciplinată în carapace și mușcă pe contraatac în minutul 58, când Băluță pleacă cu om în spate, îl deschide pe Bancu, care centrează în fața porții, de unde Martic nu-l poate învinge pe Caparco. Gazdele echilibrează jocul între minutele 60 și 70, dar Știința se apără exact, cu Datkovic și Calancea ireproșabili azi. 

În minutul 77, gazdele au o ocazie rarisimă pe fondul unei neatenții în centrul apărării noastre, dar șutul lui Bud trece puțin pe lângă poartă. Datkovic are și el o ocazie mare să-și încununeze prestația cu un gol, dar capul lui după un corner al lui Băluță trece o palmă peste transversală, în minutul 83.

Ultimele cinci minute au fost de infarct, cu Chiajna înscriind în minutul 87 și apoi având o ocazie uriașă de a prelua conducerea. Dar tot Știința avea să plece victorioasă, pentru că norocul ține cu cei buni și mândri: Martic expediază în vinclu un stâng atomic, în prelungiri, și ne duce la un punct de liderul CFR Cluj.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1050
2FCSB1048
3Viitorul1039
4Universitatea Craiova1036
5Astra Giurgiu924
6Sepsi Sf. Gheorghe920

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.