Victorie la scor de forfait cu Khazar Lankaran

Victorie la scor de forfait cu Khazar Lankaran

Ştiinţa arată maturitate în joc şi se impune categoric în faţa azerilor. Tîrnăcop  deschide scorul la prima fază de atac, Herghelegiu îşi trece în cont dubla în partea secundă.

Progresele de la antrenamente se văd în jocul şi rezultatele Universităţii. După 1-1 cu gruparea de primă ligă turcă Genclerbirligi, la 4 zile distanţă, alb-albaştrii înving la scor de neprezenare formaţia azeră Khazar Lankaran. La fel ca în precedenta partidă, staff-ul tehnic mizează pe două formule apropiate valoric pentru fiecare repriză, din dorinţa de a vedea la lucru întreg lotul avut la dispoziţie în cantonamentul din Antalya. Încă din minutul 2, la prima acţiune consistentă, după un şut în blocaj al căpitanului Brandan, Tîrnăcop trage cu sete şi punctează pentru 1-0. Azerii sunt arţăgoşi şi caută egalarea. Cea mai mare şansă o are căpitanul Amirguliyev, care plasează mingea spre vinclu, dar Bălgrădean se arcuieşte şi scoate incredibil.

În actul secund, şarjele ofensive ale oltenilor crează panică în dese rânduri în defensiva lui Lankaran. După o cursă senzaţională, Băluţă îl deschide perfect pe Herghelegiu, care nu iartă. Vârful împins al oltenilor îşi trece apoi în cont dubla, de data aceasta lansat de tânărul Manea, iar partida se încheie cu victoria categorică a Craiovei, scor 3-0.

Universitatea a început cu Bălgrădean – Achim, Izvoranu, Frăsinescu, Briceag – Tîrnăcop, Cârstea, Brandan, Varga – Bawab, Ivan. În partea secundă, echipa Craiovei a arătat astfel: Straton- Dumitraş, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu, Manea, Briceag, Madson, Mateiu, Băluţă, Herghelegiu. Cu cinci minute înainte de final, Georgescu i-a luat locul lui Briceag.

Următorul test al alb-albaştrilor va fi pe 25 ianuarie, contra lui Anji, liderul din liga a doua rusă.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj641
2FCSB636
3Universitatea Craiova633
4Viitorul630
5Astra Giurgiu624
6Sepsi Sf. Gheorghe620

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.