Ziua Tatălui, cu Știința din generație în generație

Ziua Tatălui, cu Știința din generație în generație

Ziua Tatălui este sărbătorită duminică, 10 mai, în România, a două duminică din luna mai devenind oficial sărbătoare dedicată tăticilor, conform Legii 319/2009 privind instituirea Zilei Mamei și a Zilei Tatălui. Clubul Universitatea Craiova marchează această zi prin modul în care tradiția continuă din tată-n fiu.

Peluza Nord Craiova a afișat la meciul cu Dinamo de pe stadionul „Ion Oblemenco” și un banner care se potrivește perfect zilei de astăzi: „De patru generaţii încoace, în acest loc de pe pământ, s-o dai pe Ştiinţa mai departe e cel mai de preţ legământ.”

Semnificația acestei zile este legată direct de poziția unui tată în familie , precum și în societate. Ea are o semnificație importantă deoarece ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie în particular și la construirea societății în general. 

#ZiuaTatalui

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 12 Iun 2020

20:00

FC Botoșani

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj230
2FCSB226
3Universitatea Craiova226
4Astra Giurgiu224
5FC Botoșani224
6Astra Giurgiu223

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.