Termeni și condiții

Folosind acest site web dumneavoastră (user-ul) vă declarați de acord cu următorii termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni ar trebui să părăsiți site-ul.

Poprietatea

Acest site web este singurul site oficial al CLUB SPORTIV U CRAIOVA S.A. (CSUC). Întregul conținut al acestui site, incluzând, fără limitare, text, grafică, logouri, butoane, icoane și imagini, este proprietatea UCV1948, a asociaților sau a partenerilor săi, fiind protejat de legislația românească și internațională.

Folosirea conținutului site-ului ucv1948.ro

Continutul acestui site poate fi folosit sau copiat numai pentru uz personal, necomercial. Folosirea materialelor continute de acest website pe oricare alt sit web este strict interzisa. Cu exceptia celor garantate aici, utilizatorii nu au drept de licenta sau orice alte drepturi sub dreptul de copiere, marca inregistrata, patent sau alte drepturi de proprietate intelectuala in material, produse, servicii sau tehnologia descrisa aici. Toate aceste drepturi apartin UCV1948, asociatilor sau partenerilor sai, dupa caz.

Acceptarea condițiilor

Serviciile sunt oferite de catre UCV1948 numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor UCV1948 presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor UCV1948.

 

Descrierea serviciilor

Situl csuc.ro ofera utilizatorilor de Internet o serie de servicii online, mijloace de comunicare, forumuri de discutii, informatii si stiri. Toate serviciile oferite de UCV1948 sunt subiectul acestui acord de utilizare. UCV1948 nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, UCV1948 nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de UCV1948 pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate UCV1948, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania.

 

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru e-mail sau pentru personalizarea serviciilor din site. In cazul in care UCV1948 are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor UCV1948. De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile UCV1948. UCV1948 nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii siteului. Prin extensie, dvs. va obligati sa suportati daunele pe care le poate produce o terta persoana (autorizata de dvs. sa folosasca contul dvs. de la UCV1948.ro).

 

Politica de privațiune

UCV1948 isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. UCV1948 asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Român. De asemenea, UCV1948 isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procuratura sau alte autoritati), UCV1948 isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.

 

Contul de e-mail, parola și securitatea acestuia

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru oricare dintre serviciile sale, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau adresa de e-mail care i-au fost alocate. In cazul accesarii neautorizate a contului/adresei de e-mail de catre persoane terte, din orice motive, UCV1948 nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

UCV1948 nu poate controla informatia care se transfera prin intermediul serviciului oferit, si prin urmare, nu poate fi facuta responsabila pentru orice daune produse de informatiile transferate din si catre contul dvs. de la UCV1948.ro.

Interesul pe care il acordati promotiilor, altor servicii, precum si servicii comerciale nu implica in nici un fel firma UCV1948 decat daca acest lucru este specificat explicit pe site-ul UCV1948.ro. Orice pierdere sau dauna suferita ca urmarea interactiunii dvs. cu oricare dintre aceste terte persoane, nu poate fi imputata UCV1948.

 

Declinarea oricărei răspunderi

UCV1948 isi exprima in mod explicit declinarea oricarei răspunderi pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor UCV1948. UCV1948 nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea, UCV1948 nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor UCV1948, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

 

Încheierea acordului

UCV1948 isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, UCV1948 isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, UCV1948 isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Meciul următor

Lun, 10 Dec 2018

20:00

FC Voluntari

Liga 1 Betano

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1839
2FCSB1834
3Viitorul1833
4Universitatea Craiova1832
5Sepsi Sf. Gheorghe1827
6Gaz Metan1827
7Astra Giurgiu1824
8FC Hermannstadt1821
9Poli Iași1821
10FC Botoșani1820
11FC Dinamo1818
12Dunărea Călărași1817
13Concordia1817
14FC Voluntari1811

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.