Ştiinţa ultra-ofensivă!

Ştiinţa ultra-ofensivă!

Universitatea a avut o evoluţie entuziasmantă în partida de astăzi cu Celje, în care a marcat de şase ori şi a mai lovit de trei ori barele.

Alb-albaştrii au oferit un festival ofensiv în această după-amiază, la Dravograd. Au câştigat cu 6-4 partida cu gruparea de primă ligă slovenă Celje şi şi-au mai creat o mulţime de ocazii, lovind în trei rânduri barele porţii adverse. Jocul a fost la discreţia oltenilor, care au avut cu 7 minute înainte de final avantaj de patru goluri, scorul fiind atunci 6-2. Curelea şi Pleşan, fiecare cu câte o dublă, Nuno Rocha şi Herghelegiu au fost marcatorii Ştiinţei.

Jerry Gane a început cu Brac – Dănănae, Frăsinescu, Acka, Vătăjelu – Băluţă, Pleşan, Manson, Bancu – Ferfelea, Curelea. Pe parcursul jocului au mai intrat Straton, Achim, Avrămia, Kay, Velcovici, Sin, Nuno Rocha, Herghelegiu, Ivan, Valskis.

În următorul joc, programat joi, Universitatea va întâlni Slaven Belupo, grupare din prima ligă croată.
 

Sursa foto: Mateja Selic

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Apr 2019

19:45

Viitorul

Cupa României

Stadionul „Central”, Ovidiu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj538
2FCSB535
3Universitatea Craiova530
4Viitorul529
5Astra Giurgiu524
6Sepsi Sf. Gheorghe520

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.