2 „lei” în echipa etapei

2 „lei” în echipa etapei

Alex Cicâldău și Reagy Ofosu au fost incluși de LPF în cel mai bun prim unsprezece al etapei cu numărul 13. Felicitări, băieți!

PORTAR

David Lazar (Astra / 29 de ani) - A făcut minuni în poarta giurgiuvenilor, în special în prima repriză, când a avut patru intervenţii prin care a blocat deschiderea scorului de către botoşăneni.

FUNDAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani) - Un meci perfect, aşa poate fi definită pe scurt evoluţia jucătorului dinamovist din partida cu Poli Iaşi, cea în care a marcat un gol şi a pasat decisiv de două ori.

Bourama Fomba (Chindia / 21 de ani) - Titularizat în centrul defensivei târgoviştenilor, tânărul apărător transferat de dâmboviţeni în acest sezon s-a achitat bine de sarcinile trasate de antrenor.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 27 de ani) - A fost ca un zid în faţa atacanţillor adverşi. El şi Vinicius continuă să formeze cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din campionatul României.

Florin Ştefan (Sepsi OSK / 24 de ani) - A dominat cu autoritate flancul stâng. Urcările sale în atac au ajutat mult ofensiva, dintr-o astfel de fază reuşind şi o pasă decisivă.

MIJLOCAŞI

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 34 de ani) - A recuparat multe mingi şi a marcat direct din lovitură liberă. A fost a 42-a reuşită a sa în principala competiţie internă din România.

Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) - A înscris pentru a 25-a oară în CASA Liga 1 (121 jocuri), 14 dintre goluri fiind reuşite în 2020, an în care a mai izbutit şi patru pase decisive.

David Mayoral (FC Hermannstadt / 23 de ani) - A pasat decisiv lui Sîntean, apoi a marcat un gol superb, contribuind din plin la primul succes reuşit de sibieni în ultimele șapte runde. Este un jucător cu o tehnică deosebită.

ATACANŢI

Valentin Costache (CFR Cluj / 22 de ani) - Mult mai activ, Costache a pus în permanenţă presiune pe apărarea adversă. A marcat golul care a închis tabela în derby-ul de pe arena "dr. Constantin Rădulescu" din Cluj.

Magaye Gueye (Dinamo / 30 de ani) - Introdus pe teren la startul reprizei secunde, vârful roş-albilor a contribuit la succesul dinamoviştilor cu un gol şi o pasă decisivă.

Reagy Ofosu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - A marcat pentru a doua rundă la rând, reuşita sa aducându-le oltenilor trei puncte, graţie cărora au revenit pe prima poziţie în clasament.

ANTRENORUL ETAPEI

Leo Grozavu (Sepsi OSK / 53 de ani) - Covăsnenii s-au impus categoric pe un teren unde greu se câştigă. Victoria reuşită la Mediaş a venit în urma unei prestaţii solide a elevilor lui Leo Grozavu, antrenor care a construit o echipă bine pusă la punct fizic şi tehnic.

#LPF

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.