Acreditări de presă la meciul cu FCSB

Acreditări de presă la meciul cu FCSB

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Universitatea Craiova - FCSB trebuie să trimită pe adresa de e-mail press@ucv1948.ro o solicitare în acest sens, până cel târziu sâmbătă, 7 mai 2022, ora 16:00.

Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul. Lista finală a tuturor persoanelor acreditate va fi anunțată pe website-ul nostru oficial. Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de Universitatea Craiova la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de clubul nostru.

#MediaUCV1948

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj854
2FCSB852
3Universitatea Craiova845
4FC Voluntari831
5FC Farul829
6FC Argeș827

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.