Acreditări de presă la meciul cu Hapoel Beer-Sheva

Acreditări de presă la meciul cu Hapoel Beer-Sheva

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul Universitatea Craiova - Hapoel Beer-Sheva trebuie să trimită pe adresa de e-mail press@ucv1948.ro o solicitare în acest sens, până cel târziu miercuri, 17 august 2022, ora 20:00.

Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de serviciu.

Solicitările vor fi aprobate în limita locurilor disponibile, iar cererile sosite după termenul menționat mai sus nu vor putea fi luate în calcul. Lista finală a tuturor persoanelor acreditate va fi anunțată pe website-ul nostru oficial. Acordarea acreditărilor va fi evaluată utilizând criteriul numărului de partide recent organizate de Universitatea Craiova la care instituția media s-a acreditat. În același timp, vor fi considerate prioritare instituțiile media cu specific sportiv și a căror activitate acoperă natura evenimentelor sportive organizate de clubul nostru.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.