Alb-albaștrii, alături de elevi la deschiderea noului an școlar

Alb-albaștrii, alături de elevi la deschiderea noului an școlar

Le mulțumim tuturor elevilor care au fost alături de noi în această dimineață și le dorim mult succes în noul an școlar. 

Am fost mândri și onorați să fim prezenți în cadrul a 6 instituții de învățământ: Colegiul Național „Carol I”, Colegiul Național „Frații Buzești”, Colegiul Național „Elena Cuza”, Liceul Teoretic „Henri Coandă”, Liceul „Traian Vuia” și Colegiul „Ștefan Odobleja”. Mirko Pigliacelli, Mihai Bălașa, Carlos Fortes, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Raoul Baicu, Tiago Ferreira, Elvir Koljic, Ivan Martic, Valentin Mihăilă, Stephane Acka și Mihai Roman au fost fotbaliștii Universității Craiova prezenți alături de elevi în prima zi de școală. Cei 12 „lei” le-au împărțit orare celor mici, au oferit autografe și au zâmbit pentru fiecare selfie în parte. Desigur, cel mai des îndemn al elevilor a fost: „Bateți FCSB!”, intrând în mod oficial în săptămâna duelului cu formația roș-albastră. 

Clubul Universitatea Craiova va continua și în perioada următoare astfel de acțiuni în școlile din Craiova. Vă mulțumim pentru susținere!

#BackToSchool

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.