Avancronica LPF a meciului FCU - Universitatea Craiova

Avancronica LPF a meciului FCU - Universitatea Craiova

Gazdele trec printr-o perioadă foarte bună, asta după ce au luat patru puncte din duelurile cu primele două clasate în ediţia precedentă (3-1 cu CFR Cluj, 1-1 cu FCSB). În plus, jocul este unul competitiv, dovadă fiind şi media paselor reuşite din acest sezon, 432 pase corecte / meci, locul 1 la acest capitol.

Deşi au un început mai greu de campionat (două remize şi o înfrângere), asta şi din cauza faptului că sunt implicaţi şi în Conference League, oaspeţii rămân o forţă a principalei competiţii interne, asta şi datorită calităţilor indiscutabile pe care le întâlnim la jucătorii din lot.

În ediţia precedentă, vizitatorii din această etapă s-au impus în ambele meciuri, de fiecare dată cu 2-0, două dintre goluri purtând semnătura lui Ştefan Baiaram.

Mediile de vârstă:

FC U 1948 - 24 de ani şi 10 luni.

Universitatea Craiova - 26 ani şi 4 luni.

11 dintre cei 18 jucători folosiţi de Marius Croitoru în primele trei runde sunt străini, printre care şi vârful Andrea Compagno, cel care, în etapa precedentă, a fost fotbalistul cu cele mai multe dueluri aeriene câştigate (15 dueluri).

În cazul în care va fi utilizat, mijlocaşul oaspeţilor Alexandru Mateiu va bifa meciul 300 în Superliga României.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 02 Apr 2023

21:00

CFR Cluj

Play-off Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Clasamentul

# Echipa M P
1FC Farul135
2CFR Cluj133
3FCSB130
4Universitatea Craiova128
5FC Rapid127
6Sepsi Sf. Gheorghe121

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.