Avancronica LPF a meciului cu FCU

Avancronica LPF a meciului cu FCU

Universitatea Craiova - FCU, sâmbătă - 3 decembrie, ora 19.00

O singură înfrângere a suferit Universitatea Craiova în ultimele 11 meciuri disputate în campionat din postura de gazdă, 0-1 cu Rapid (31 iulie 2022), în rest are opt succese şi două remize.

FCU nu a mai câştigat pe prima scenă din 10 septembrie 2022, când s-a impus acasă cu 1-0 în faţa celor de la Rapid. Au urmat două rezultate de egalitate şi șase partide pierdute.

18 driblinguri a reuşit Yassine Bahassa în partida din runda precedentă, 0-2 cu FCSB, cele mai multe izbutite de un jucător pe durata unui meci din ediţia curentă.

Aproximativ 10.600 spectatori / meci este media înregistrată de Universitatea Craiova pe teren propriu în sezonul actual, locul 3 la acest capitol, după FCSB şi Rapid.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în principala competiţie internă şi de fiecare dată s-au impus gazdele din această rundă.

Cea mai recentă confruntare directă din Superliga României a avut loc pe 7 august 2022, FCU- Universitatea Craiova 1-2, marcatori Andrea Compagno, respectiv Andrei Ivan şi Sergiu Hanca (toate golurile s-au înscris din penalty).

Mirel Rădoi vs Nicolo Napoli, din postura de antrenori: un joc - o victorie Rădoi (2015-2016, CSM Poli Iaşi - FCSB 1-2).

Mediile de vârstă

Universitatea Craiova - 27 ani şi 5 luni, cea mai mare din campionat.

FCU - 24 ani şi 5 luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.