Avancronica LPF a meciului cu FCU

Avancronica LPF a meciului cu FCU

O singură victorie a reuşit FCU în cele opt jocuri din acest an calendaristic, 2-1 cu Dinamo, în rest are o remiză şi şase înfrângeri.

Universitatea Craiova este neînvinsă în precedentele şase etape, interval în care a înregistrat trei succese şi trei rezultate de egalitate.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în principala competiţie internă de cinci ori, de trei ori s-au impus oaspeţii din această rundă, un joc a fost câştigat de gazdele de astăzi, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Primul meci din SuperLiga României a avut loc pe 3 octombrie 2021, FCU - Universitatea Craiova 0-2 (antrenori Adrian Mutu / Laurenţiu Reghecampf).

Singurul succes din contul gazdelor din acest joc: 3 decembrie 2022, Universitatea Craiova – FCU 0-2.

Cea mai recentă confruntare directă din campionat: 4 noiembrie 2023, Universitatea Craiova – FCU 1-1, goluri marcate de Mihai Căpăţînă, respectiv Aurelian Chiţu.

De notat revenirea lui Nicolo Napoli pe banca grupării FCU. În prezent, tehnicianul italian este cel mai în vârstă antrenor activ în SuperLigă (născut pe 7 februarie 1962).

Mediile de vârstă

FCU - 24 ani şi cinci luni.

Universitatea Craiova - 25 ani şi trei luni.

FCU este echipa cu cei mai puţini jucători utilizaţi în primele 29 de etape, doar 26, dintre care 13 au marcat cel puţin un gol.

Universitatea Craiova s-a bazat pe 31 de fotbalişti, Alexandru Creţu fiind singurul care a bifat minute în fiecare meci.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 26 Mai 2024

20:00

U Cluj

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Clasamentul

# Echipa M P
2FC Rapid2952

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.