Avancronica LPF a meciului cu UTA Arad

Avancronica LPF a meciului cu UTA Arad

O singură înfrângere au suferit oltenii în ultimele cinci etape, în rest trei victorii şi o remiză.

Arădenii au un moral excelent, asta după ce s-au impus în runda trecută în duelul cu FCSB, 3-1 pe teren propriu, succes care a venit în urma unui joc foarte bun prestat de către elevii lui Laszlo Balint.

10 goluri şi două pase decisive a reuşit Andrei Ivan în acest sezon, nouarul alb-albaştrilor fiind jucătorul din lotul lui Eugen Neagoe cu cele mai multe contribuţii ofensive în ediţia curentă.

Născut în iunie 2005, Rareş Pop este noua speranţă a fotbalului arădean. Acesta s-a remarcat în mai multe rânduri, în dreptul lui fiind consemnate şi cinci reuşite ofensive, două goluri şi trei pase decisive în 16 jocuri.

De la revenirea arădenilor pe prima scenă din 2020, cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în principala competiţie internă, de trei ori s-au impus oltenii, un joc a fost câştigat de UTA, iar o partidă s-a terminat la egalitate.

Cea mai recentă dispută directă din Superliga României a avut loc pe 23 octombrie 2022, UTA Arad - Universitatea Craiova 1-2, goluri marcate de Aly Abeid, respectiv Ştefan Baiaram - dublă.

Eugen Neagoe vs Laszlo Balint pe prima scenă: 4 dueluri  - o victorie Neagoe - două remize - un succes Balint.

Mediile de vârstă

Universitatea Craiova - 25 ani şi nouă luni.

UTA Arad - 25 ani şi 5 luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.