Avem 3 reprezentanți în echipa etapei

Avem 3 reprezentanți în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 4-a din play-off şi play-out:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - Dă încredere echipei prin intervenţiile sale. La Arad, portarul giuleştenilor a reuşit al 13-lea meci fără gol primit.

FUNDAŞI

Ovidiu Popescu (FCSB / 28 de ani) - Titularizarea sa în partea dreaptă s-a dovedit a fi o decizie foarte bună. A pasat decisiv şi a participat la alte câteva acţiuni ofensive.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani) - Şi-a condus echipa spre prima victorie din play-off.  Integralist în centrul defensivei, dobrogenii au bifat al 16-lea meci fără gol încasat.

Mihai Bălaşa (Sepsi OSK / 27 de ani) - A fost ca un zid în faţa adversarilor. S-a impus rapid ca titular în echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Jérémy Huyghebaert (FCU / 33 de ani) - O nouă evoluţie consistentă. A înscris pentru a doua etapă la rand.

MIJLOCAŞI

Eduard Rădăslăvescu (Farul / 17 ani) - La doar 17 ani, s-a impus ca titular datorită maturităţii arătate pe teren. A înscris primul său gol în Liga 1.

Alexandru Crețu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - Un nou meci bun făcut de mijlocaşul Univesităţii, care a reuşit şi primul gol în tricoul grupării craiovene.

Darius Olaru (FCSB / 24 de ani) - A marcat un gol şi a pasat decisiv la alte două reuşite ale roş-albaştrilor. Prinde pentru a treia oară "Echipa etapei" în 2022.

ATACANŢI

Rareș Ilie (Rapid / 18 ani) - Decarul Rapidului a făcut un nou meci mare. A pasat decisiv, apoi a marcat golul care a închis tabela arenei din Arad.

Jovan Markovic (Universitatea Craiova / 21 de ani) - Devine un fotbalist tot mai important în jocul craiovenilor. A ajuns la 10 goluri marcate în ediţia curentă.

Florin Tănase (FCSB / 27 de ani) - A reuşit o dublă şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe goluri marcate "all-time" în play-off, fază a competiţiei în care a înscris de 20 de ori.

ANTRENORUL ETAPEI

Laurențiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 46 de ani) - Victoria Universităţii i se datorează şi experiementatului tehnician, care a mutat inspirat. Este pentru a șasea oară desemnat "Antrenorul etapei".

Liga 1 Betano

Meciul următor

Joi, 25 Aug 2022

20:00

Hapoel Beer-Sheva

UEFA Europa Conference League

Stadionul Turner Stadium

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.