BILETE LA PACHET PENTRU MECIURILE CU HAPOEL BEER-SHEVA ȘI CS MIOVENI

BILETE LA PACHET PENTRU MECIURILE CU HAPOEL BEER-SHEVA ȘI CS MIOVENI

Mutăm #VulcanulDePeOblemenco la Severin! BILETE LA PACHET pentru meciurile cu Hapoel Beer-Sheva din Play-Off-ul de Conference League și CS Mioveni în SuperLiga - https://bit.ly/3p1BmkC 

PREȚ PACHET:
Peluza – 25 RON
Tribuna a II-a – 50 RON
Tribuna I – 60 RON
Tribuna VIP/T0 – 150 RON

*IMPORTANT: Tichetul emis trebuie păstrat după meciul cu CS Mioveni pentru a facilita accesul și la partida cu Hapoel din Conference League. În situația nefericită in care biletul este deteriorat sau pierdut, clubul Universitatea Craiova nu-și asumă responsabilitatea permiterii accesului în incinta stadionului „Municipal” sau returnarea contravalorii tichetului.

Prețuri bilete cu CS Mioveni:
Peluza – 15 RON
Tribuna a II-a – 30 RON
Tribuna I – 40 RON
Tribuna VIP/T0 – 100 RON

Accesul abonaților la cele două partide este permis pe baza abonamentului emis pentru sezonul competițional 2022-2023. Aceștia vor primi, în baza abonamentului pe care trebuie să îl prezinte la unul dintre punctele noastre de vânzare, un tichet de acces pentru partidele pe care Știința le va juca pe stadionul „Municipal” din Severin. Acest bilet de acces pentru partidele pe care Universitatea Craiova le va disputa pe stadionul „Municipal” din Severin în perioada următoare trebuie păstrat, deoarece facilitează accesul în arenă.

De asemenea, această procedură poate fi efectuată și online, prin platforma Entertix, suporterii trebuind să introducă în respectiva platformă codul numeric de abonat.

Biletele pot fi achiziționate atât online, pe platforma Entertix, prin partenerii acestora, cât și de la magazinele oficiale ale clubului nostru și la casele de bilete situate la Stadionul „Municipal” din Severin.

Închide televizorul și hai la Severin pentru Știința!

#VulcanulDePeOblemenco

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.