BILETE PENTRU FINALA CUPEI ROMÂNIEI – ASTRA GIURGIU VS. UNIVERSITATEA CRAIOVA

 BILETE PENTRU FINALA CUPEI ROMÂNIEI – ASTRA GIURGIU VS. UNIVERSITATEA CRAIOVA

Abonații clubului Universitatea Craiova pentru sezonul competițional în curs au prioritate la achiziționarea biletelor pentru finala Cupei României.

Pentru a respecta condițiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 310/708/2021 privind prezența spectatorilor la acest joc pot asista doar:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (dovada vaccinării poate fi descărcată, în format electronic accesand link-ul: https://adulti.renv.ro/users/login)
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Persoanele care doresc să se testeze rapid pentru a fi acceptate pe stadion vor putea să se înscrie în platforma http://www.ucv1948.ro/abonati, începând de vineri, 21 mai, ora 12:00, și să-și rezerve bilete în limita disponibilității. Ei pot efectua testul rapid antigen începând cu ora 20:30 a zilei de 21 mai și au ca termen de încărcare a rezultatului negativ, în dropbox-ul securizat, ora 15:00 a zilei de sâmbătă, 22 mai. În momentul încărcării vor primi link-ul de plată. Atenție: sunt valabile doar rezultatele testelor rapide certificate de o autoritate medicală!

În acest sens, îi invităm pe toți posesorii de abonamente să acceseze următorul link: (http://www.ucv1948.ro/abonati), respectând cu strictețe următorii pași:

1) Abonatul își introduce codul de bare de pe abonament și este redirecționat ulterior către website-ul de pe care se va face achiziția propriu-zisă de bilete. ATENȚIE! După introducerea codului de bare, trebuie finalizat procesul de achiziție. După introducerea codului de bare acesta nu mai poate fi flolsit.
2) În platforma respectivă trebuie încărcate documentele sanitare care să ateste dreptul spectatorilor de a participa la eveniment (sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare / au un negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore / au un rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore)
3) Răspunsul oficial din partea organizatorilor vine în 4-24 de ore de la încărcarea documentelor, mai sus menționate, pe adresa de e-mail, după o verificare în prealabil din partea autorițăților
4) Se plasează comanda, se aleg locurile dorite din cele disponibile și se completează datele nominale pentru fiecare participant la eveniment. Solicitantul va primi pe e-mail înștiințarea pentru plasarea comenzii și va primi formularul de participare și chestionarul epidemiologic.
5) Finalizând procedura, veți primi tot pe e-mail biletul și îl puteți printa prin sistemul PRINT@HOME sau scanezi biletul la poartă direct de pe smartphone. Biletul în format .pdf trebuie salvat în memoria telefonului și deschis înainte de a ajunge la porțile de acces ale arenei. Codul de bare de pe telefonul mobil trebuie să fie vizibil în totalitate pentru scanare.

Pentru informații suplimentare vizavi de procedura de achiziționare a biletelor pentru finala Cupei României, ediția 2020-2021, ne puteți contacta pe adresa de e-mail ticketing@ucv1948.ro

Suntem conștienți de faptul că nu vă vom putea avea pe toți alături de noi în meciul care ne poate aduce a 8-a Cupă a României din istorie și chiar dacă acest joc s-ar fi disputat în condiții normale, stadionul „Ilie Oană” oricum s-ar fi dovedit neîncăpător pentru voi.

#CupaRomaniei

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 26 Mai 2024

20:00

U Cluj

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Clasamentul

# Echipa M P
2FC Rapid2952

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.