Dan Buzărnescu va juca un meci de FIFA contra CFR-ului

Dan Buzărnescu va juca un meci de FIFA contra CFR-ului

Dan Buzărnescu, jucătorul nostru profesionist de FIFA, va juca un meci virtual contra CFR-ului, duminică, înainte de partida Științei.  
 

Salut, Dan! Se apropie meciul cu CFR, ce ne-ai pregătit?

Salut, am pregătit un meci împotriva celor de la CFR, dar în mediul virtual, așa că invit toți suporterii Științei să se uite, duminică, la ora 16:00, pe canalul de Youtube pentru a se încălzi înainte de marele meci. 

Ce așteptări ai de la meciul de duminică seară?

Sunt convins că o să fie un meci în care ambele echipe o să își dorească victoria, egalul nu cred că avantajează nicio echipă. Eu, personal, îmi doresc un joc spectaculos, iar, la final, să obținem cele 3 puncte. Știi foarte bine că suporterii sunt cei mai importanți pentru noi, iar ei își doresc mereu o victorie care să fie spectaculoasă.

 

Ce surprize ne pregătești pe viitor?

Îmi doresc ca pe viitor să organizăm din nou meciurile de FIFA alături de suporteri. Aceste acțiuni au creat emulație și am avut meciuri foarte tari.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.