Egal cu FCSB

Egal cu FCSB

Universitatea Craiova a fost la un pas să câștige din nou, după 28 de ani, împotriva lui FCSB, la București.

Nu a fost să fie nici de data asta. S-a terminat egal (1 - 1), dar #BataliaPentruPodium continuă. În fața a peste 1.000 de suporteri olteni, Știința a arătat determinare și un joc organizat.

Universitatea Craiova a întâlnit FCSB la exact trei zile după meciul de vis cu A. C. Milan și cu două zile în minus de odihnă față de adversari. Antrenorul principal al Științei a decis să facă câteva modificări în primul unsprezece față de partida cu italienii. Astfel, tehnicianul Devis Mangia a trimis în teren următoarea formulă:

Portar: Nicolai Calancea

Jucătorii de câmp: Radoslav Dimitrov, Hrvoje Spahija (Fausto Rossi 76), Alexandre Barthe, Tiago Ferreira (Renato Kelic 77), Marius Briceag, Vladimir Screciu, Hristo Zlatinski, Gustavo, Alexandru Băluță și Alexandru Mitriță (Nicușor Bancu 57).  

Nicolae Dică a început partida cu următorul unsprezece:

Portar: Florin Niță

Jucători de câmp: Mihai Bălașa, Mihai Pintilii (Ionuț Larie 45`), Harlem Gnohere (Daniel Benzar 70), Florin Tănase, Junior Morais, Marko Momcilovic, Ovidiu Popescu, Gabriel Enache, Filipe Teixeira (William De Amorim 45`) și Dennis Man

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri formată din Istvan Kovacs (Satu Mare), la centru, asistat la cele două linii de  Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui)

Spectatori: 11.500 din care 1.000 de suporteri ai Universității Craiova.

Cartonase Galbene: Junior Morais (54), Ionuț Larie (87), Mihai Bălașa (90) / Alexandru Mitrită (min. 45), Alexandru Băluță (54), Hrvoje Spahija (61), Radoslav Dimitrov (90)

Știința începe curajos partida si trece de două ori pe lângă deschiderea scorului, în primele 10 minute, după incursiunile lui Băluță și Mitriță. Craiova este din nou periculoasă în minutul 12, când Zlatinski șutează puțin pe lângă poartă de la 30 de metri, după o minge respinsă greșit de apărarea FCSB.

În minutul 28 Universitatea Craiova deschide scorul pe Arena Naională prin Alexandru Băluță,  după o minge recuperată foarte bine de mijlocașii olteni. Până la pauză, partida a fost una echilibrată, iar prima repriză s-a incheiat cu scorul de 1 – 0.

Formația roș-albastră a restabilit egalitatea în minutul 62, prin Harlem Gnohere, care a profitat de o nesincronizare în apărarea Universității si a reluat din șase metri pentru 1 -1.

Acesta a fost și scorul final al întâlnirii de pe Arena Națională. Ne întoarcem în Bănie cu un punct și ne pregătim pentru meciul de joi de la Milano. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 14 Aug 2022

16:00

CS Mioveni

Liga 1

Stadionul „Municipal”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.