Ia-ți #BILET cu Iași din incinta stadionului, la #SuperCupa!

Ia-ți #BILET cu Iași din incinta stadionului, la #SuperCupa!

Clubul Universitatea Craiova este alături de toți suporterii și le oferă în permanență posibilități mai comode pentru a-și achiziționa #BILETE. Astfel, pe lângă metodele obișnuite de a achiziționa tichete, cei care vor fi mâine prezenți la #SuperCupa își pot asigura prezența și la primul meci din Liga I Betano, ediția 2018 - 2019.

Mâine, 14 iulie 2018, începând cu 18:30, vă invităm la standurile noastre din incinta arenei pentru a vă asigura prezența la meciul cu CSM Politehnica Iași. De asemenea, vă reamintim faptul că magazinul nostru mobil va fi amplasat pe esplanada stadionului începând cu ora 16:00. De acolo vă veți putea achiziționa atât echipamentul pentru noul sezon cât și #BILETE pentru jocul cu Iași.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna II: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI

Meciul Universitatea Craiova – CSM Politehnica Iași se va disputa luni, 23 iulie 2018, începând cu ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

#ForzaStiinta

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 26 Mai 2024

20:00

U Cluj

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Clasamentul

# Echipa M P
2FC Rapid2952

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.