Interviu cu Atanas Trică-Balaci

Interviu cu Atanas Trică-Balaci

Vă prezentăm un material special cu Atanas Trică-Balaci. Ati a împlinit un an de când a semnat cu Știința:

1. Un an de când ai semnat cu Universitatea Craiova. Cum a fost pentru tine această perioadă?

Pentru mine a fost o perioadă frumoasă, cu momente bune, dar și cu momente mai puțin bune. Dincolo de toate aceste lucruri, eu sunt foarte fericit și mândru că am semnat cu cel mai frumos club din România.

2. Să ne întoarcem la momentul când ai semnat cu Știința. Ce ai simțit când ai auzit că există interes pentru tine?

Știu că oferta a venit după un meci pe care l-am disputat cu Daco-Getica împotriva echipei Progresul Spartac. Am reușit să câștigam cu 5-2, iar eu am înscris un hattrick. După meci, la câteva zile, am auzit că există interes pentru mine. Am rămas mut când am auzit această veste!

3. Cum te simți că poți îmbrăca tricoul în care bunicul tău a făcut istorie?

După cum spuneam, sunt mândru că îmbrac acest tricou prețios. Pentru tot ce înseamnă suflarea alb-albastră, voi muri de gât cu orice adversar care ne va ieși in cale.

4. Atunci când te-ai apucat de fotbal, te-ai gândit că vei juca la Universitatea?

Sincer, pentru acest lucru m-am apucat de fotbal. Era normal să-mi pun în cap încă de la început să joc la cel mai mare club din România.

5. Ai debutat deja și pentru echipa mare a Științei, îmbrăcând tricoul cu numărul 88. Ai ridicat mâinile spre cer când ai fost introdus pe teren. Ce ai simțit?

Pot spune că fost un moment unic atunci când am debutat, însă nu trebuie să mă mulțumesc cu atât. Trebuie să trag tare să prind cât mai multe minute în echipa mare a Științei.

6. Ți s-a schimbat cumva viața după ce ai ajuns la Craiova?

Cu siguranță că mi s-a schimbat viața. A trebuit să mă despart de familie, de prieteni. Acest lucru a fost dificil la început, dar pe parcurs m-am obișnuit.

7. Ai lângă tine la echipa mare mai mulți jucători cu experiență. Te-a luat cineva sub aripa sa?

La Universitatea Craiova suntem o întreagă familie. De la fiecare am de învățat câte ceva, însă de fiecare dată când am șansa să mă antrenez cu Elvir Koljic încerc să iau cât mai multe din jocul lui.

8. Care este cel mai mare vis al tău legat de Universitatea Craiova?

Visul meu este să câștig titlul cu Știința pentru acești suporteri minunați! Știu foarte bine cât de mult ar însemna acest lucru pentru întreaga suflare alb-albastră.

#StiintaEMare

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.