Joi facem vulcanul să erupă, în semifinale! Află aici toate detaliile legate de bilete

Joi facem vulcanul să erupă, în semifinale! Află aici toate detaliile legate de bilete

De 25 de ani așteptăm câștigarea unui trofeu, iar tu poți pune umărul la aducerea lui. Așa că ia-ți fularul și vino joi, 19 aprilie, în #VulcanulDePeOblemenco, să-i porți pe băieți către o finală istorică!

Biletele pentru meciul tur din semifinalele Cupei României, cu FC Botoșani, se pun în vânzare de astăzi, 12 aprilie, de la orele 12:00.

Clubul nostru vă prezintă, detaliat, mai jos, toate variantele prin care îți poți asigura prezența pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova:

1)  Scanezi BILETUL la poartă direct de pe smartphone. Primești un e-mail de confirmare a comenzii care conține atașat biletul în format .PDF., apoi trebuie salvat în memoria telefonului și deschis înainte de a ajunge la porțile de acces ale arenei. Codul de bare de pe telefonul mobil trebuie să fie VIZIBIL în totalitate pentru scanare. Detaliile complete le găsiți aici: http://www.ucv1948.ro/Intri-la-Derby-cu-biletul-direct-pe-smartphone

2) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 – 21:00.

3) De la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00.

4) De la partenerii Eventim.ro: ORICE stație OMV și ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.

5) On-line, prin platforma Eventim.ro, urmând să accesați acest link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-stadionul-ion-oblemenco-1041299/performance.html. Dacă veți da click pe opțiunea „Selectarea planului de sală”, vă veți putea alege tribuna, rândul și locul dorit, iar biletul va ajunge direct la dumneavoastră acasă prin firma de curierat. Puteți opta pentru plata cu cardul în deplină siguranță.

6) On-line, prin platforma Eventim.ro, cu funcția Print-At-Home.

7) Ești abonat? Intri la meciul din semifinalele Cupei României pe baza abonamentului emis de clubul Universitatea Craiova.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna II: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI

#ForzaStiinta #BataliaPentruCupa

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.