La mulți ani, Andrei Ivan! #25

La mulți ani, Andrei Ivan! #25

Astăzi, 4 ianuarie 2022, atacantul Universității Craiova împlinește vârsta de 25 de ani. Clubul nostru îi dorește multă sănătate, fericire și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru.

Cariera lui se confundă cu renașterea Științei: la 15 ani și 9 luni, Andrei Ivan juca primul meci în tricoul Universității, într-un amical cu Clinceni. Era iarna lui 2013. De atunci, Ivan și Știința au crescut împreună. A înscris primul gol pentru Universitatea într-un derby de totul sau nimic cu Târgu Mureș, în liga secundă. Tot atunci a făcut pentru prima oară și saltul pe care deja l-a patentat și l-a făcut celebru. De atunci, reușitele au fost: 22 de goluri și 15 assisturi are Ivan, în cele 137 de meciuri jucate pentru Știința. Unul dintre goluri a fost marcat chiar la debutul lui în Liga I, contra Stelei, în Ghencea. În noiembrie 2015 a debutat la prima reprezentativă a României, în amicalul de la Bologna cu Italia. 

#AndreiIvan9

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.