La mulți ani, Andrei Voica! #38

La mulți ani, Andrei Voica! #38

Astăzi, 27 aprilie 2021, Mastercheful Științei împlinește vârsta de 38 de ani. Clubul Universitatea Craiova îi urează lui Andrei multă sănătate, fericire și cât mai multe realizări în familia alb-albastră.

Meet chef Andrei Voica, unul dintre oamenii cheie din spatele echipei și cel care de mai bine de 3 ani le gătește jucătorilor Științei. Câștigător al MasterChef România în 2015, Andrei este cel care pune cap la cap toate detaliile până la cel mai mic amănunt și pregătește toate mesele pentru jucători și stafful tehnic.

Andrei Voica, Masterchef Universitatea Craiova: „De multe ori ne întrebăm cât contează alimentația la sportivi. Ei bine, după părerea mea, este cel mai important factor pentru a ajunse la performanța dorită. De ce avem nevoie? În primul rând, carbohidrații reprezintă principala sursă de „combustibil”, așa cum îmi place mie să o spun pentru sportivi.

O altă sursă foarte importantă pentru proteinele de ordin animal, care nu ar trebui să lipsească din mâncarea unui sportiv de top. De exemplu, vita, puiul, sau curcanul. În bucătăria unui sportiv trebuie să reducem cât mai mult grăsmile, însă ne putem juca cu grăsimi nesaturate, cum ar fi: uleiul de măsline, uleiul vegetal, pește gras (somon, ton), avocado, nuci, semințe, caju, migdale unde putem găsi omega 3. Cineva din stafful echipei care m-a întrebat de ce bruschete? Pentru că putem găsi o sursă bună de carbohidrați chiar și în pâinea integrală de la bruschetti. Sunt mândru că pot contribui și eu la ascensiunea Științei.”

#LaMultiAni

Liga 1 Betano

Meciul următor

Mie, 19 Mai 2021

21:30

FCSB

Play-off Liga 1

Stadionul „Marin Anastasovici”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj542
2FCSB540
3Universitatea Craiova537
4Sepsi Sf. Gheorghe530
5FC Botoșani528
6Academica Clinceni525

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.