La mulți ani, Dorin Mitriță! #51

La mulți ani, Dorin Mitriță! #51

Astăzi, 23 iunie 2022, fostul jucător al Științei împlinește vârsta de 51 de ani. Clubul Universitatea Craiova îi dorește lui Dorin multă sănătate și fericire alături de cei dragi.

Tatăl lui Dorin Mitriță a ținut cu Universitatea Craiova și l-a dus pe acesta la meciurile Craiovei Maxima, în anii ’80. Dorin a fost mai întâi copil de mingi pe Central, apoi fotbalist la Universitatea Craiova, cu care în 1991 a câștigat cupa și campionatul.

Fiul lui Dorin, Mario Mitriță, este fotbalist la secția de juniori a Universității Craiova. Iar nepotul lui Dorin și verișorul lui Mario, Alex, nu mai are nevoie de nicio prezentare. 

Povestea familiei Mitriță este doar un exemplu al modului cum iubirea pentru Universitatea Craiova se transmite de la părinți la copii și nepoți. De aceea, câtă vreme oltenii vor exista pe acest pământ, Știința va exista și ea, iubită cu o pasiune fără seamăn și fără leac.

#LaMultiAni

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.