La mulți ani, Gazeta de Sud! #24

La mulți ani, Gazeta de Sud! #24

Cotidianul oltenilor de pretutindeni împlinește astăzi, 15 martie 2019, frumoasa vârstă de 24 de ani. Clubul Universitatea Craiova urează un sincer și călduros „La mulți ani!” Gazetei de Sud.

„Gazeta de Sud împlineşte astăzi 24 de ani. Aproape un sfert de secol. Mult, puţin? Depinde cum priveşti lucrurile. Pentru noi, jurnaliştii, orele, zilele, anii curg altfel, au o dinamică aparte. Nici o zi nu seamănă cu cealaltă. Prinşi în vâltoarea evenimentelor, încercând să surprindem informaţia esenţială pe care să ţi-o oferim cât mai concis şi repede ţie, cititorule, pierdem adeseori noţiunea timpului. Atât de multe lucruri de interes se întâmplă în jurul nostru, încât uneori ne dorim să dilatăm acest timp.

Cei 24 de ani pe care îi împlinim reprezintă un bagaj important de istorie a jurnalismului de calitate pe care noi, cei de la Gazeta de Sud, l-am făcut cu pasiune.

Prin cele peste 130.000 de articole scrise în toţi aceşti ani am reuşit, şi suntem mândri de acest lucru, să creăm o punte de comunicare între cititorii noştri şi cei care ne influenţează destinele prin deciziile pe care le iau.

Anchetele noastre au zguduit administraţia locală, au deranjat, au supărat, au stârnit furie. Pentru că asta fac jurnaliştii care îşi respectă meseria. Reportajele noastre au smuls lacrimi şi au unit oameni care nu s-au întâlnit niciodată, i-au determinat pe cei cu dare de mână şi pe cei cu suflete mari să-şi ajute, deopotrivă, semenii în clipe grele.

Dacă ne uităm la transformările din ultimii ani prin care trece presa din România, când ziarele printate tind să dispară, Gazeta de Sud se încăpăţânează să reziste în ciuda presiunilor de tot felul, fie ele economice sau politice. Am rămas o oază de onestitate într-un mediu înconjurător ostil. Singurii aliaţi sunteţi voi, cititorii noştri, cei pentru care scriem. Pentru voi am recunoscut ori de câte ori am greşit. Important este că am învăţat ceva din asta.

Pentru voi ne-am adaptat timpurilor şi tendinţelor tehnologice. Ne-am reinventat. Dar, indiferent în ce mediu ne exprimăm, pe print sau on-line, un lucru nu se va schimba niciodată: calitatea articolelor. Pentru că Gazeta de Sud este mai mult decât o instituţie de presă. Este o comunitate, un organism viu, format din oameni, care pun suflet în fiecare articol pe care îl scriu, în fiecare lucru pe care îl fac.

Pentru că fiecare om al Gazetei este important, indiferent în ce domeniu activează. Şi, când faci lucrurile cu pasiune, se vede, se simte. O simţiţi voi, cititorii noştri, în fiecare zi. Acesta este, poate, principalul motiv pentru care vorbim de 24 de ani de existenţă a Gazetei de Sud.

Să ne auzim cu bine peste alţi 24!”, scrie pe www.GdS.ro.

#LaMultiAniGDS

Liga 1 Betano

Meciul următor

Mie, 27 Oct 2021

18:00

Baia Mare

Cupa României

Stadionul Viorel Mateianu

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj1230
2Universitatea Craiova1325
3FCSB1224
4FC Botoșani1324
5FC Voluntari1324
6FC Rapid1322
7FC Argeș1321
8UTA Arad1220
9FC Farul1218
10Chindia1314
11FCU1312
12CS Mioveni1312
13Gaz Metan1311
14Sepsi Sf. Gheorghe1210
15FC Dinamo138
16Academica Clinceni123

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.