Laszlo Balint este noul antrenor al Științei!

Laszlo Balint este noul antrenor al Științei!

Clubul Universitatea Craiova vă anunță faptul că Laszlo Balint este noul nostru antrenor.

Laszlo Balint a declarat următoarele lucruri în cadrul conferinței de presă: „Mă bucur tare mult pentru încrederea conducerii. Vin foarte motivat, cu multă încredere. Sper să facem un sezon mai bun decât cel recent încheiat. Modul în care s-a prezentat fosta mea echipă, UTA, m-a recomndat. Voi încerca să implementez spiritul de a da tot pe teren. Vreau să implementez respectul pentru club, suporteri, oraș. Astfel, jucătorii dau tot.”

Sorin Cârțu a declarat: „Am plăcerea să îl prezint pe Laszlo Balint. E un antrenor care a activat la UTA și, din punctul meu de vedere, a lăsat o impresie foarte bună acolo. Îi spun «Bine ai venit!» și să realizăm împreună obiectivele. Urmărim să ne satisfacă doleanțele de a lua campionatul și Cupa. Noi ne-am propus campionat și Cupă. Când nu iei un trofeu la Craiova, e o nereușită. Cam așa s-a tratat situația asta. În niciun caz, clubul nu trebuie să aibă o altă situație decât în ultimii 10 ani, să intre în vreo insolvență sau faliment. La noi nu s-a întâmplat asta și a fost mereu o siguranță. Asta va fi și de acum înainte. Campionatul și Cupa sunt obiectivele, ca în stagiunile trecute.”

#BunVenitLaszlo

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.