„Leii” s-au impus în fața celor de la Heidenheim

„Leii” s-au impus în fața celor de la Heidenheim

Alb-albaștrii s-au impus în fața celor de la Heidenheim, scor 1-0, grație reușitei lui Andrei Ivan.

Universitatea Craiova: 13. Pigliacelli – 33. Căpățînă, 2. Papp, 6. Screciu, 5. Vătăjelu, 8. Mateiu, 14. Crețu, 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan(cpt.), 19. Koljic. Au mai evoluat pe parcursul meciului: Rusu, Bancu, Găman, Sala, Nistor, Vînă, Benga, Cîmpanu, Brășfăleanu, Danciu și Roguljic.

Rezerve: 31. Rusu, 12. Vlăsceanu – 11. Bancu, 25. Găman, 39. Nețoiu, 35. Sala, 16. Nistor, 10. Vînă, 32. Benga, 7. Cîmpanu, 36. Brășfăleanu, 37. Danciu, 24. Roguljic.

Antrenor: Laszlo Balint

 

FC Heidenheim: Muller – Busch, Schoppner, Siersleben, Mainka – Schimmer, Kleindienst – Kother, Theuerkauf, Maloney – Beste. 

Antrenor: Frank Schmidt.

 

Laszlo Balint a declarat la final: Este o victorie în fața unui adversar agresiv, care a stat aproape de noi și care ne-a făcut în destule momente să suferim. Sunt și aspecte care m-au nemulțumit. Am construit lent, am avut o dinamică nu forte mulțumitoare pe jucătorii fără minge, însă sunt și aspecte care își pot găsi explicație. Este o încărcătură atât fizică, cât și mentală. Totuși, e bine că nu am primit gol împotriva unui adversar dificil. Avem și un grafic al minutelor pentru toți jucătorii. Urmează un nou meci, dar mai avem câteva zile la dispoziție să ne revenim, pentru că am jucat pe o căldură mare, iar sportivii au resimțit-o. Obiectivul principal este să nu ieșim cu probleme medicale după jocuri.”

Andrei Ivan a completat: „A fost un meci dificil, a fost final de săptămână pentru noi și s-a văzut obooseala din teren. Ei au avut mai mult mingea, s-a văzut asta, dar contează că ne-am apărat bine și că am și câștigat acest meci. Contează fiecare gol, pentru că îmi doresc să ajut echipa cum se poate.”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 20 Iul 2024

19:00

UTA Arad

Liga 1

Stadionul Ion Oblemenco

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.