Meci aniversar de ziua Științei

Meci aniversar de ziua Științei

Povestea Științei ajunge la cel de-al 75 capitol, iar momentul va fi marcat printr-un meci special. Marți, 5 septembrie, „leuții” de la echipa secundă a Universității Craiova întâlnesc CSO Filiași în etapa cu numărul 3 din Liga 3, seria a 7-a. 

Partida care va începe la ora 17:00 va fi o reeditare a primului meci din istoria Științei. Pe 5 septembrie 1948, UNSR Craiova, așa cum se numea Universitatea Craiova în acea vreme, disputa un joc amical la Filiaşi, contra echipei locale, CFR Filiaşi.

„Pe terenul sportiv din Filiaşi, a avut loc duminică, 5 septembrie a.c. un match de foot-ball între studenţii craioveni şi echipa C.F.R din localitate. De la început matchul s’a desfăşurat sub dominaţia feroviară care s’au bucurat de o mai bună condiţie fizică şi pregătire technică,” consemna presa acelor vremuri.

Așa s-a scris prima filă din istoria celei mai frumoase povești din fotbalul românesc. 

Povestea merge mai departe!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 20 Iul 2024

19:00

UTA Arad

Liga 1

Stadionul Ion Oblemenco

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.