Mitliv devine partener PLATINUM al Științei

Mitliv devine partener PLATINUM al Științei

Mitliv devine PARTENER PLATINUM al Științei și va fi prezent pe kitul nostru oficial de joc în acest sezon competițional. Împreună continuăm drumul spre noi performanțe!

Despre Mitliv:

„Mitliv este o societate  comerciala cu capital integral romanesc, infiintata in  anul 1994 ce activeaza pe piata materialelor de constructii si a constructiilor industriale si civile.

Consecventa valorilor si principiilor pe care le-a recunoscut si insusit inca de la infiintare, MITLIV, lider pe piata regionala a materialelor de constructii, pune in centrul preocuparilor sale angajamentul total al intregii organizatii in vederea obtinerii celor mai bune performante si  a satisfacerii exigentei clientilor.

Compania noastra are urmatoarele obiecte de activitate:

  • Constructii industriale si civile
  • Distributie materiale de constructii
  • Vanzari directe din depozitele proprii
  • Productie de clase de betoane in statii proprii dotate cu tehnologie de ultima generatie
  • Productie armaturi, otel beton fasonat
  • Productie de plase sudate si panouri bordurate
  • Productie agregate minerale de balastiera: nisip pietris, balast, sorturi,capacitate 1400mc/zi
  • Servicii de transport, manipulare, pompare betoane si inchirieri utilaje

Calitatea, diversitatea si promptitudinea serviciilor pe care le pune la dispozitie si nu in ultimul rand practicarea unor preturi de fidelizare, au facut ca renumele si increderea de care se bucura societatea noastra in partea de sud a Romaniei sa creasca de la an la an. Si pentru ca orice client este important, oferta companiei devine din ce in ce mai complexa incluzand servicii ca: transportul, manipularea si descarcarea marfii la destinatie precum si inchirierea de utilaje.

Mitliv si-a asigurat pozitia de lider regional in domeniul constructiilor civile si industriale prin lucrari de foarta buna calitate realizate in timp record. Munca, ambitia si perseverenta sunt principalele calitati care defines succesul nostru in aceasta ramura de activitate, success confirmat si de Camera de Comert si Industrie Oltenia.”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Lun, 20 Sep 2021

21:00

CFR Cluj

Liga 1

Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”

DigiSport 1, Telekom Sport, Look TV

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj821
2FC Rapid817
3FC Botoșani817
4FC Farul815
5UTA Arad815
6Universitatea Craiova813
7FCSB812
8FC Voluntari812
9FC Argeș810
10CS Mioveni810
11Chindia89
12FCU88
13Sepsi Sf. Gheorghe87
14FC Dinamo86
15Gaz Metan84
16Academica Clinceni82

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.