Mitrea și Crețu fac parte din echipa ideală a etapei

Mitrea și Crețu fac parte din echipa ideală a etapei

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a:

PORTAR

Horațiu Moldovan (Rapid / 24 de ani) - Din nou, a fost cel mai bun portar la finalul unei etape, fapt confirmat şi de InStat. A respins opt şuturi, dintre care două foarte grele.

FUNDAŞI

Costinel Tofan (FC Argeş / 26 de ani) - Intrat pe teren la startul reprizei secunde, a pasat decisiv pentru golul victoriei reuşit de Işfan.

Joyskim Dawa (FCSB / 26 de ani) - A greşit la una dintre reuşitele sibienilor, dar s-a revanşat ofensiv cu un gol şi o pasă decisivă.

Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova / 34 de ani) - Debut perfect în tricoul alb-albaştrilor: oltenii nu au primit gol, iar el a pasat decisiv la singura reuşită a partidei.

David Kiki (Farul / 28 de ani) - A câştigat 13 dintre cele 17 dueluri în care a fost implicat. De asemenea, a avut 11 recuperări, dintre care cinci în jumătatea adversă.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) - A înscris pentru a treia oară în acest sezon. Este un jucător cu un mare potenţial de creştere valorică.

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova / 30 de ani) - A marcat golul care o aduce pe Universitatea la doar un punct de podium. A fost a șaptea reuşită în 137 de meciuri disputate în campionatul României.

Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) - Revenirea la Rapid i-a adus liniştea. Evoluţiile sale sunt tot mai bune şi eficiente pentru echipa sa.

ATACANŢI

Louis Munteanu (Farul / 20 de ani) - Introducerea sa la pauză s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Hagi. A înscris de două ori.

Daniel Paraschiv (FC Hermannstadt / 23 de ani) - A făcut un meci mare pe „Arena Naţională". Şi-a trecut în cont un gol şi o pasă decisivă.

Alexi Pitu (Farul / 20 de ani) - A înscris în premieră în principala competiţie internă, apoi a pasat decisiv pentru a treia oară în ediţia curentă.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul / 57 ani) - Conduşi magistral de pe bancă, dobrogenii au reuşit o victorie mare, chiar pe terenul campioanei ultimelor cinci ediţii şi au rămas în fruntea clasamentului.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 20 Iul 2024

18:30

UTA Arad

Liga 1

Stadionul Ion Oblemenco

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.