OFICIAL | BILETE CU CS MIOVENI

OFICIAL | BILETE CU CS MIOVENI

OFICIAL | BILETE CU CS MIOVENI: https://bit.ly/3p1BmkC

Universitatea Craiova continuă duminică, ora 16:00, pe „Municipalul” din Severin, bătălia din SuperLiga.

Biletele pot fi achiziționate atât online, prin platforma Entertix, la magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, dar și de la casele de bilete situate la stadionul „Municipal” din Severin.

Abonații vor primi, în baza abonamentului pe care trebuie să îl prezinte la unul dintre punctele noastre de vânzare, un tichet de acces pentru partidele pe care Știința le va juca pe stadionul „Municipal” din Severin.

IMPORTANT: Acest bilet de acces pentru partidele pe care Universitatea Craiova le va disputa pe stadionul „Municipal” din Severin în perioada următoare trebuie păstrat, deoarece facilitează accesul în arenă.

De asemenea, această procedură poate fi efectuată și online, prin platforma Entertix, suporterii trebuind să introducă în respectiva platformă codul numeric de abonat.

Spre exemplu, suporterii de la Tribuna a 2-a vor avea rezervate sectorele 8 și 9, cei de la Peluza Nord sectoarele 13 și 14, cei de la Tribuna VIP sectorul 0 și cei de la Tribuna I sectorul 1.

Luptăm împreună pentru Știința!

Liga 1 Betano

Meciul următor

Vin, 07 Oct 2022

21:00

FC Argeș

Liga 1

Stadionul “Nicolae Dobrin”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.