Primul meci pe Oblemenco, prima victorie!

Primul meci pe Oblemenco, prima victorie!

Pe 8 august, CS Universitatea Craiova disputa primul joc pe legendarul „Ion Oblemenco“. A fost o victorie cu 4-1 împotriva CS Vișina Nouă, grupare de ligă a treia.

Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Albert Voinea (2), Ivan Draghevici (48 și 75) și Cristian Bardu (77). În vreme ce golul de consolare pentru vizitatori a fost reușit de Priescu (87).

În prima repriză, Lincar a început jocul cu următoarea formulă: Bojan Brac - Marian Cârjă, Florin Pătraşcu, Zoran Ljubinkovic, Ionuț Stancu, Adrian Ionescu, Daniel Opriţa, Enache Câju, Gabriel Precup, Cristian Ganea - Albert Voinea. În a doua repriză au intrat pe teren: portarii Ionuț Irimia și Roman, precum și jucătorii de câmp Claudiu Dragu, Cristian Bardu, Florin Pârvu, Gabriel Velcovici, Dragoș Dragalina, Răzvan Gorovei, Bogdan Scarlat, Ivan Draghevic şi Adrian Sin.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.