Remiză în jocul de verificare cu Qarabag

Remiză în jocul de verificare cu Qarabag

Alb-albaștrii au remizat în al doilea test din Austria, scor 1-1, cu azerii de la Qarabag. Unicul marcator al echipei noastre a fost Andrei Ivan.

Echipa de start: 13. Pigliacelli – 18. Vlădoiu, 2. Papp, 6. Screciu, 11. Bancu (cpt.), 8. Mateiu, 14. Crețu, 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. Ivan, 20. Markovic.

Rezerve: 1. Lazar, 31. Rusu – 33. Căpățînă, 25. Găman, 5. Vătăjelu, 35. Sala, 16. Nistor, 10. Vînă, 32. Benga, 7. Cîmpanu, 19. Koljic, 36. Brășfăleanu, 37. Danciu, 29. Conte.

Antrenor: Laszlo Balint

Laszlo Balint a declarat la final: „A fost un meci util, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe bune, la un alt stadiu al pregătirii. Noi am avut nişte obiective pe care, din punctul meu de vedere, le-am atins. Efort bun din partea băieţilor, mă bucur de atitudine şi că semnalele sunt bune. Au fost momente în care adversarii au pasat mai bine mingea, dar şi momente în care am închis bine spaţiile libere şi nu am avut probleme pe zona noastră de apărare. Pentru fiecare amical ne propunem câte ceva anume. Sperăm ca şi la următorul meci să ne atingem obiectivele.”

Bogdan Vătăjelu a completat: „Cred că a fost un meci destul de bun, cu o echipă care va juca săptămâna viitoare în preliminariile Ligii. Am jucat destul de bine, dar este abia al doilea joc şi cred că ar trebui să luăm lucrurile bune din acest meci. Fiecare meci de pregătire e dificil, indiferent de adversar. În amicale, echipele nu au ce să piardă, joacă un fotbal bun şi astfel putem vedea la ce nivel suntem. Pregătirea decurge normal, am făcut ceea ce trebuie până acum.”

Liga 1 Betano

Meciul următor

Sâm, 20 Iul 2024

19:00

UTA Arad

Liga 1

Stadionul Ion Oblemenco

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.