Splendoare în iarbă: 3-0 la Iași

Splendoare în iarbă: 3-0 la Iași

În primul rând, Mihăilă e bine. În al doilea rând, Universitatea s-a distrat pe teren. Așa cum își dorea Ilie. Ilie Balaci.

Meciul de la Iași a început cu o intervenție horror a lui Laurențiu Rus la Mihăilă: pumn în mandibulă din alergare, după ce jucătorul nostru își depășise adversarul din preluare. Rus a luat roșu, iar Mihăilă a oferit niște momente de groază pe Ilie Alexandrescu, cu Martic rugându-se în genunchi pentru sănătatea tânărului nostru jucător. Rus a primit doar cartonaș roșu.

Fedele l-a înlocuit pe Mihăilă și Ștința a avut o primă repriză grea, cu jucătorii marcați evident de grijile pe care și le făceau pentru colegul lor ieșit din teren.

A urmat însă repriza secundă, în care Universitatea a fost atinsă parcă de geniul lui Ilie Balaci.

Optarul nostru, Alex Mateiu, a început balul cu un gol cu capul în mintuul 47, dintr-o centrare a lui Nicușor Bancu.

Doar 5 minute mai târziu, căpitanul Alex Mitriță reușește o splendidă acțiune personală, încheiată cu un șut în cross de la 20 de metri: se făcea 2-0 pentru Știința.

De la acel gol încolo, meciul a aparținut Craiovei, cu trei ocazii mari avute până la golul lui Koljic, dintr-o pasă perfectă a aceluiași Mitriță.

Universitatea mai trece în câteva rânduri pe lângă golul 4 (cu Fedele și Mitriță vârfuri de lance), dar pare să aibă fair play-ul de a nu forța, împotriva unei echipe aflate în certă dificultate.

Se termină 3-0, victorie fără emoții a alb-albaștrilor, care urcă pe locul 2 momentan, la 1 punct de CFR.

Urmează un meci care se anunță de pe acum fabulos, acasă cu Sepsi, vineri. Ne vedem la stadion.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Dum, 26 Mai 2024

20:00

U Cluj

Liga 1

Stadionul „Ion Oblemenco”

DigiSport 1, Prima Sport, Orange Sport

Clasamentul

# Echipa M P
2FC Rapid2952

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.