Știința are 4 reprezentanți în echipa etapei

Știința are 4 reprezentanți în echipa etapei

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 12-a:

PORTAR

Mihai Popa (FC Voluntari / 21 de ani) - A apărat un penalty şi a avut alte câteva intervenţii prin care a contribuit la succesul reuşit de ilfoveni la Sf. Gheorghe.

FUNDAŞI

Mihai Căpățînă (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Utilizat ca fundaş dreapta, a urcat în dese rânduri în atac, iar la una dintre fazele ofensive a reuşit să-i paseze decisiv lui Ivan.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) - Evoluţie fără greşeală în centrul defensivei giuleştenilor. Experienţa sa este marele avantaj al Rapidului din acest sezon.

Andrei Miron (FCSB / 27 de ani) - Prezenţa sa în centrul defensivei dă încredere echipei. Şi-a trecut în cont şi o pasă decisivă.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova / 29 de ani) - Căpitanul a înscris pentru prima dată în acest sezon. A fost al 21-lea gol marcat în cele 224 de meciuri jucate în Liga 1 în tricoul alb-albaştrilor.

MIJLOCAŞI

Vadim Raţă (FC Voluntari / 28 de ani) - Mijlocaşul grupării din Voluntari se lipeşte tot mai mult de gol, reuşita din aceeastă etapă fiind a patra în ediţia curentă.

Dan Nistor (Universitatea Craiova / 33 de ani) - A deschis drumul Universităţii spre un nou succes clar, al patrulea din acest campionat la cel puţin două goluri diferenţă.

Ronaldo Deaconu (Gaz Metan / 24 de ani) - A înscris două goluri spectaculoase, printre cele mai frumoase din ediţia curentă, şi a ajuns la 15 reuşite în Liga 1, dintre care 11 din afara careului mare.

ATACANŢI

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 24 de ani) - Evoluţie încântătoare! A înscris un gol, al 30-lea în Liga 1, şi a oferit două pase decisve.

Adrian Bălan (Rapid / 31 de ani) - Prin dubla reuşită în poarta liderului CFR, Bălan a ajuns la 41 de goluri înscrise în 140 de meciuri disputate în Liga 1.

Claudiu Keșerü (FCSB / 34 de ani) - Se dovedeşte a fi cel mai bun transfer făcut de roş-albaştri. A scos penalty-ul din care s-a deschis scorul şi a marcat golul care a închis tabela.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Voluntari / 50 de ani) - Sub conducerea fostului mare fundaş, ilfovenii au ajuns la șase victorii consecutive în Liga 1, performanţă unică în istoria clubului.

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Clasamentul

# Echipa M P
1CFR Cluj854
2FCSB852
3Universitatea Craiova845
4FC Voluntari831
5FC Farul829
6FC Argeș827

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.