Știința se impune în Supercupa Elitelor U-15. Interviu cu Bogdan Budescu

Știința se impune în Supercupa Elitelor U-15. Interviu cu Bogdan Budescu

Universitatea Craiova U-15 s-a impus în Supercupa Elitelor U-15, după ce s-a impus la loviturile de departajare în fața FCSB-ului. Vă prezentăm un interviu cu Bogdan Budescu, tehnicianul „leuților”. 

Cum a fost acest sezon?

A fost un sezon extraordinar, având în vedere că a fost un lot nou format, cu jucători veniți din alte zone ale țării. Toți copiii au muncit foarte mult, au reușit să devină un grup unit. Au luptat pentru toate competițiile și au reușit să câștige două dintre cele mai importante competiții la nivelul lor de vârstă. Sunt mândru de ei! Cu siguranță, acești copii au progresat foarte mult la nivel individual. Acesta este scopul academiei Universității Craiova. Valoarea se vede în momentul în care câștigi în fața celor mai bune academii din țară. 

Cum a fost actuala stagiune pe plan personal?

Acești trei ani au fost minunați. Am învățat foarte multe lucruri. Le-am transmis jucătorilor foarte multe principii. Ca rezultate, faptul că am reușit să câștig Liga Elitelor, Cupa și Supercupa a fost fantastic! 

Cum a fost această SuperCupă?

Au jucat cele mai bune academii de fotbal din România. A existat foarte multă tensiune, e normal. Echipa care a reușit să gestioneze emoțiile a reușit să învingă. Universitatea a câștigat SuperCupa României. 

Au fost multe emoții?

Bineînțeles! Orice competiție sportivă, atunci când există rivalitate, când există spirit de învingători, câștigă echipa care știe să gestionezse aceste lucruri, care este mai valoroasă, iar aceea am fost noi, Universitatea Craiova. 

Sunteți mândru de elevii dumneavoastră?

Sunt mândru de acești copii minunați! Sper ca fiecare dintre acești mici fotbaliști să își îndeplinească visele și să devină fotbaliști de performanță. 

Liga 1 Betano

Meciul următor

Nici un meci în viitorul apropiat.

Newsletter

Scrie-ne!

Datele personale colectate în formularul de mai sus vor fi folosite exclusiv pentru îmbunătățirea calității serviciilor noastre, prin luarea la cunoștință a sugestiilor și nemulțumirilor dvs.